رودباريان جريمه ميشود، متوسلزاده به كميته انضباطي
سرمربي راهآهن از جريمه شدن دروازهبان اين تيم به دليل اخراجش خبر داد.
کد خبر: ۱۶۰۳۸۴
| | 1893 بازدید
حسن رودباريان روز گذشته در جريان مسابقه راه آهن با استيل آذين به دليل بحث با داور اخراج شد. اين اخراج از نظر مهدي تارتار سرمربي تيم راه آهن باعث ضربه زدن به اين تيم شد. به همين دليل قرار است براي او جريمه اي در نظر گرفته شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، تارتار در اين خصوص به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: من قبل از بازي به رودباريان گفتم كه چون دو اخطاره است در اين مسابقه مراقب باشد تا كارت نگيرد اما او مثل بازي با پرسپوليس اخراج شد و به تيم لطمه زد. او گلر خوبي است. در دقايقي كه در ميدان نبود اين فرصت را داشتيم كه جبران كنيم اما تحت فشار بوديم.
وي همچنين در مورد وضعيت امين متوسل زاده گفت: قرار است به زودي كميته انضباطي باشگاه تشكيل شود. امين بازيكن خوبي است كه در اين شرايط مي تواند به تيم كمك كند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


