صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جهاد اقتصادی پایانی بر اقتصاد بی‌اخلاق

نصیری قیداری
کد خبر: ۱۵۹۹۳۵
| |
2377 بازدید
نصیری قیداری با انتقاد از تأکید دولت بر واردات بی‌برنامه، خواستار حمایت کافی از صنعت و تولید داخلی شد و گفت: کشور نباید به بازار بی کم و کاست کالاهای چینی تبدیل شود.

به گزارش خانه ملت، "سعدالله نصیری قیداری" در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی مجلس افزود: یکی از وجوه جامعه عدالت محور رشد متوازن اقتصاد و عدالت در کشور است، عدالتی که افزون بر دنیا، آبادگر آخرت مردمان نیز باشد نه آن که منافع کشورهای خاصی را به منظور حمایت از کشورهای دیگر فدا کند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آنچه امروز بشریت نظاره‌گر آن است دنیاگری صرف نظام‌های اقتصادی است که مبانی آن از هرگونه مکتب اخلاقی خالی است و خودخواهی و خودمحوری را در رأس عمل خود قرار داده است.

 

جهاد اقتصادی برای پایان دادن به اقتصاد بی اخلاق است

نصیری با بیان این که هدف رهبر معظم انقلاب از نامگذاری سال 90 به عنوان سال جهاد اقتصادی تذکر به پایان رسیدن دوران اقتصاد بدون اخلاق بود، گفت: این فرزند نامشروع تمدن غرب در جهان کنونی که عصر بیداری اسلامی خود را می گذراند در حال دست و پا زدن است.

این نماینده تصریح کرد : آموزه های دین اسلام درباره بهره گیری از علم، اخلاق و حکمت همراه با عزت نفس و عدالت مفهوم جهاد اقتصادی را در شرایط حساس کنونی بیشتر متجلی می سازد.

وی ادامه داد: باید متولیان حوزه تولیدات داخلی بر کیفیت این محصولات بیفزایند و همزمان وزارت بازرگانی نیز از واردات بی رویه جلوگیری کند زیرا ادامه روند  کنونی متناسب با سال جهاد اقتصادی نیست.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس توضیح داد: باید حلاوت واردات کالاهای خارجی و بیکاری نیروهای ماهر و زیان‌دهی تولیدکنندگان از کام مسئولان بازرگانی کشور بیرون کشیده شود.

نماینده دوره هشتم مجلس با بیان این که نمایشگاه نفت نمایانگر توانایی صد درصدی کشور در تولید تاسیسات بالادستی و پایین دستی حوزه نفت و گاز بود گفت: باید ظرفیت دانشگاه ها، مراکز علمی و صنایع تولیدی برای خودبسندگی کشور در امور تولید گسترش پیدا کرده و عملیاتی شود.

وی با انتقاد از ورود کالاهای چینی به نحو بسیار فزاینده اظهار کرد: هدف دولت برای گسترش کیفیت صنایع داخلی باشد نه تولید بازار برای کشورهای بیگانه.

وی همچنین با بیان این که نمایندگان پارلمان در کشور ژاپن هر کدام هفت نفر کارشناس و سه نفر کارمند همراه خود دارند، گفت: مجلس ما نیز باید با اندیشیدن تمهیداتی موجب شود که وقت نمایندگان به انجام امور عمومی و غیرتخصصی سپری نشود.

 

دولت در ادغام وزارتخانه‌ها از مجلس مشاوره و اجازه بگیرد

نصیری اظهار امیدواری کرد که دولت با انجام تحقیقات و مطالعات گسترده بحث ادغام وزارتخانه ها را دنبال می‌کند و در این باره از مجلس شورای اسلامی مشاوره و اجازه بگیرد.

این نماینده همچنین موضوع تمرکززدایی از پایتخت را مورد توجه قرار داد وافزود: در این باره باید تمهیدات بسیار زیادی اندیشیده شود تا کارمندانی که می خواهند از تهران خارج بشوند سرخورده و سرگردان نشوند.

 

تذکر به سه وزیر اقتصادی

نماینده مردم زنجان و طارم در پایان با تذکر به وزیران نیرو، راه، نفت و مجموعه دولت در مورد پرداخت اعتبارهای حوزه انتخابیه خود و عمل به وعده های داده شده یادآوری کرد: دولت باید با برنامه ریزی دقیق به مردم وعده دهد و به محض آن که وعده ای داده شد باید اعتبارها و مکانیزم اجرایی آن تامین شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟