بارسا با ايرباس وارد والنسيا شد

اردوي آبي و اناري پوشان با هواپيماي مدرن ايرباس 330 به والنسيا آمد.
کد خبر: ۱۵۹۹۰۵
| |
2103 بازدید
باشگاه بارسلونا با هواپيماي شخصي و خريداري شده خود، ايرباس 330 وارد والنسيا شده و بسياري از خبرنگاران براي بازديد از اين هواپيماي مدرن در فرودگاه والنسيا تجمع كرده‌اند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، درحالي كه خبرگزاري‌هاي بين المللي با تيم‌هاي خبرنگاري مجهز خود براي پوشش ال كلاسيكودل‌ري اسپانيا به والنسيا آمده‌اند عده‌اي از خبرنگاران و عكاسان نيز براي تهيه گزارش از هواپيماي باشگاه بارسلونا راهي فرودگاه اين ايالت شده‌اند.

امكانات اين هواپيما كه 261 صندلي گنجايش دارد بي نظير توصيف شده و سه خبرگزاري مهم دنيا براي تهيه عكس و خبر از داخل آن پس از بازي بزرگ امشب از ساندرو روسل مجوز گرفته‌اند.
صندلي‌هاي راحت و مدرن، مجهز به آخرين روش‌هاي ماساژدرماني با طراحي كم‌نظير يك گروه مهندسي ايتاليايي بخشي از ويژگي‌هاي اين هواپيماي تزيين شده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟