صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سردار نقدي: فتنه‌ بعدي متفاوت خواهد بود

رئيس سازمان بسيج مستضعفين افزود: در هم شكستن فتنه عميق 88 كه دشمن چند دهه براي آن برنامه ريزي كرده بود، امتحان سختي بود كه ملت ايران با سربلندي از آن خارج شد، اما بايد بدانيم جنس فتنه هاي بعدي با آنچه در فتنه 88 ديديم متفاوت خواهد بود.
کد خبر: ۱۵۹۹۰۲
| |
9385 بازدید

رئيس سازمان بسيج مستضعفين، تصريح كرد: بايد بدانيم جنس فتنه‌هاي بعدي با آنچه در فتنه 88 ديديم ، متفاوت خواهد بود.

به گزارش ايسنا، سردار محمدرضا نقدي در همايش جهاد فرهنگي كه با حضور اقشار فرهنگي بسيج برگزار شد، با هشدار نسبت به فتنه هاي پيچيده پيش روي ملت ايران گفت: ملت عزيز ما بايد بسيار هشيار باشند و بسيجيان عزيز نيز به دقت حوادث را رصد كنند، چرا كه فتنه هايي كه در آينده پيش روي ماست، پيچيده تر است و بايد بدانيم آخرين فتنه آخرالزمان شبيه ترين آن ها به حقيقت است و پيچيدگي آن حتي با فتنه عميق 88 هم قابل قياس نيست.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين افزود: در هم شكستن فتنه عميق 88 كه دشمن چند دهه براي آن برنامه ريزي كرده بود، امتحان سختي بود كه ملت ايران با سربلندي از آن خارج شد، اما بايد بدانيم جنس فتنه هاي بعدي با آنچه در فتنه 88 ديديم متفاوت خواهد بود.

وي ادامه داد: علي رغم عمقي كه فتنه 88 داشت و از همه ظرفيت‌هاي افراد به ظاهر موجه استفاده شد، در صحنه عمل ما با كساني مواجه بوديم كه آشكارا در روز قدس روزه خواري مي كردند، با كفش نماز مي خواندند و در ايام سوگواري به شادي و پايكوبي مي پرداختند و شناخت ماهيت آن ها كار سختي نبود، اما در فتنه بعدي شرايط بسيار غبار آلود و تشخيص حق از باطل بسيار دشوار تر خواهد بود و ممكن است با عده‌اي مواجه شويم كه با نام قرآن و نماز و علاقه ظاهري به عدالت و مهدويت، به مبارزه با ولايت بر خيزند و چه بسا منحرفان با نام صالحين رو در روي انقلاب بايستند.

نقدي با تاكيد مضاعف بر لزوم هشياري بسيجيان و حراست بيش از پيش آن ها از مرزهاي فرهنگي كشور، تصريح كرد: پيچيدگي فتنه هاي آينده و شباهت بسيار زياد آن ها با جريان حق، قدرت بصيرت بسيار بيشتري مي خواهد.

وي تصريح كرد: براي پيروزي بر فتنه‌هاي آخرالزمان بايد بصيرت كسب كنيم و همانطور كه خداوند فرموده است: «ان تتقوا الله يجعل لكم فرقانا»، راه كسب بصيرت و پيروزي بر فتنه ها، رعايت تقواي الهي و تمسك به ولايت است.

وي با اشاره به رشادت هاي رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، خاطر نشان كرد: رشادت هاي رزمندگان اسلام، اتحاد جماهير شوروي را به نابودي كشاند و در ادامه در اثر حركت الهي انقلاب اسلامي، امروز ايالات متحده پوشالي آمريكا از هم فروپاشيده است، اما به دليل سانسور شديد خبري خيلي از واقعيت هاي غرب، از ديدگان ملت ها پنهان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار