صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رضایی خبر داد:

اختصاص 2هزارمیلیاردتومان به بخش‌سلامت

کد خبر: ۱۵۹۴۹۰
| |
1550 بازدید
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: در راستای اجرای قانون برنامه پنجم توسعه، کمیسیون تلفیق با اختصاص 2 هزار میلیارد تومان از محل مازاد درآمد فروش نفت به بخش سلامت موافقت کرد.

به گزارش خانه ملت، "امیدوار رضایی" با اشاره به برگزاری جلسه کمیسیون تلفیق اظهار داشت: به منظور کاهش هزینه‌های درمانی، درمان بیماران خاص، توزیع عادلانه تجهیزات پزشکی و اعزام پزشک به مناطق محروم، پس از چندین روز بحث و بررسی نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق در جلسه عصر امروز با اختصاص 2 هزار میلیارد تومان به بخش سلامت موافقت کردند.

وی با بیان اینکه این بند در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلی نظام به تصویب رسید، تصریح کرد: بنا به نظر مقام معظم رهبری و براساس مصوبه مجلس تا پایان برنامه پنجم توسعه باید بیمار تنها 30 درصد هزینه‌های درمانی خود را پرداخت کند که اکنون این سهم حدود 60 درصد است و باید تا پایان برنامه 30 درصد دیگر کاهش یابد.

نماینده مردم مسجد سلیمان، لالی، هفتگل و اندیکا با تاکید بر اینکه این مصوبه کمیسیون تلفیق گام بسیار موثری در جهت نیل به اهداف تعریف شده در حوزه سلامت است، افزود: این بودجه علاوه بر اعتباراتی است که برای وزارت بهداشت است که لایحه سال 90 منظور شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار