حيدريان: بايد جايم را به بازيكنان جوان ميدادم
كاپيتان سابق تيم فوتسال گفت: پس از سالها حضور در تيم ملي، بايد جاي خود را به جوانترها ميدادم.
به گزارش فارس، محمدرضا حيدريان پس از سالها حضور در تيم ملي و افتخارآفريني با پيراهن اين تيم، عصر امروز در بين دو نيمه ايران مقابل اسپانيا، از تيم ملي خداحافظي كرد.
وي پس از پايان مراسم خداحافظي از تيم ملي، اظهار داشت: خوشحالم كه بعد از سالها، با افتخار از تيم ملي خداحافظي ميكنم. با اين پيراهن عنوانهاي خوب و بزرگي را به ارمغان آوردهام كه برايم شيرين بود.
وي افزود: در اين سالها با بازيكنان و كادر فني مختلفي كار كردهام كه هر يك تجربههاي مفيدي براي من بود.
اين بازيكن عنوان كرد: خوشحالم كه مقابل اسپانيا خداحافظي كردم؛ ولي از اينكه از فوتسال ايران ميروم، ناراحتم. ميخواستم در اوج خداحافظي كنم كه اين بهترين فرصت بود.
حيدريان با تشكر از مسئولان فدراسيون، گفت: با وجودي كه مسئولان تاكيد داشتند در تيم ملي بمانم، تصميم گرفتم جاي خود را به جوانترها بدهم. از حالا مثل يك علاقمند هميشه در خدمت فوتسال خواهم بود.


