آره‌نا،جانشين گوليت شد

کد خبر: ۱۵۹۳۱
| |
2136 بازدید
بروس آره‌نا،سرمربي سابق تيم ملي فوتبال آمريکا، جانشين رود گوليت مربي مستعفي تيم لس آنجلس گالکسي اين کشور شد.

به گزارش ايلنا،آره‌ناي 56 ساله امروز در يک کنفرانس مطبوعاتي به عنوان سرمربي و مدير اجرايي اين تيم حاضر در رقابت‌هاي فوتبال حرفه‌اي آمريکا(MLS) معرفي شد.

او جانشين رود گوليت،فوتباليست سابق هلندي و مرد سال فوتبال جهان در سال‌‏ 1987 و 1989 شد که هفته پيش به دلايل شخصي از هدايت گالکسي استعفا کرد.

آره‌نا در اين کنفرانس خبري گفت:خوشحالم که هدايت تيم لس آنجلس گالکسي را بر عهده گرفتم.کار زيادي پيش رو داريم و اميدوارم به کمک مقامات باشگاه،کادر مربيگري و بازيکنان بتوانيم به مرحله پلي‌آف صعود کنيم.

گالکسي که ديويد بکام،ستاره فوتبال انگلستان را در اختيار دارد،در نخستين ديدار خود در اين فصل روز پنجشنبه به مصاف شيکاگو فاير خواهد رفت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟