صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش ساعت کاری پرستاران چه شد؟

علیرضا محجوب
کد خبر: ۱۵۸۰۹۹
| |
2013 بازدید
عضو کمیسیون اجتماعی با اشاره به هفته پرستاری، وزیر بهداشت، درمان و پزشکی را مورد خطاب قرار داد و گفت: مصوبه سه سال پیش مجلس به دلیل عدم تنظیم آیین‌نامه‌ای که باید 6 ماهه ابلاغ می‌شد، نه تنها گرهی از مشکلات جامعه پرستاری را باز نکرد، بلکه کار متعارف را برای جبران کمبود نیرو به ارمغان آورد.

به گزارش خانه ملت، "علیرضا محجوب" در صحن علنی امروزسه‌شنبه -23 فروردین ماه- مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با درود بر زینب کبری، بزرگ پرستاراسلام، گفت: شنبه گذشته مصادف با سالگرد ولادت این پرستار و یاور بزرگ شهدای حادثه دلخراش کربلا سر آغاز هفته پرستار است و در همین جا این روز و این هفته را به همه پرستاران و کادر درمانی پزشکی کل کشور تبریک می‌گویم.

نماینده مردم تهران، ری شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: پرستاران ما این روزها چه در بخش دولتی و چه خصوصی مشکلات منحصر به فردی دارند که با وجود مصوبه مجلس برای رفاه و بهبود وضعیت کاری آنها، اقدامات ناچیزی صورت گرفت.

عضو کمیسیون اجتماعی، گفت: بر خود لازم می دانم از پرستاران دیروز، امروز که در روزهای آتش و خون هنگامه انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، در زلزله رودبار و بم و حوادث کارگری و غیرکارگری از هیچ کوششی دریغ نکردند، تقدیر و تشکر کنم.

محجوب در ادامه نطق خود با بیان اینکه مصوبه کاهش ساعت کاری پرستاران اجرا نشده است، تأکید کرد: این مصوبه سه سال و چند ماه قبل تأیید مجلس و نمایندگان را گرفته، اما به دلیل تنظیم نشدن آیین نامه اجرایی که قانون تنها فرصت 6 ماهه به آن داده بود، معطل مانده است.

این نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را مورد خطاب قرار داد و گفت: انتظار داریم هرچه زودتر با تنظیم و ابلاغ آیین نامه قدم مهمی در اجرای این قانون بردارید.

این عضو کمیسیون اجتماعی ادامه داد: به گواهی متصدیان وزارت بهداشت و درمان در بخش دولتی با کمبود 11 هزار پرستار روبرو هستیم که این عزیزان با کار بیشتر و غیر متعارف خود این کمبود را جبران می‌کنند.

محجوب در بخش دیگر نطق میان دستور خود به اجرای بد قانون هدمندی یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: متأسفانه با آزادسازی حامل‌های انرژی و عدم پرداخت 30 درصدی از درآمدهای حاصل از اجرای این قانون حیات صنایع بزرگ کشورمان به خطر افتاده است که لازم است مسئولان بیش از گذشته مراقب وضعیت صنایع باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار