پلاكاردهاي ضد ايراني در لیگ برتر !
حضور حدود 20 هزار تماشاگر تبريزي در ورزشگاه آزادي باعث خوشحالي تمام اهالي فوتبال حتي تيم استقلال بود اما ...
کد خبر: ۱۵۷۹۸۲
| | 8067 بازدید
ديدار استقلال و تراكتورسازي از هفته بيست و نهم ليگ برتر به غير از جنجالهاي ورزشي، حاشيههاي غير ورزشي و سياسي را هم در خود داشت كه رسانههاي ورزشي به آن نپرداختند.
آتي نيوز، حضور حدود 20 هزار تماشاگر تبريزي در ورزشگاه آزادي باعث خوشحالي تمام اهالي فوتبال حتي تيم استقلال بود زيرا بعد از مدتها ورزشگاه آزادي شور و هيجاني به خود گرفته بود. اما شمار معدودي از تماشاگران براي مسايلي غير از فوتبال به ورزشگاه آمده بودند.
اين عده اندك در دستانشان پلاكاردهايي با مضامين جدايي طلبانه در دست داشتند. سوای از وارد بودن انتقاد به برخی مسئولان حاضر در این بازی، اين عده نیز ظاهرا امنیت و پیشرفت این مناطق پس از انقلاب اسلامی را فراموش کرده اند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


