بازدید 21788
21788 بازدید
نمایندگان کویتی به مقامات خودشان نیز رحم نکردند؛
نخست وزير كويت، مزدور و حقوق بگیر ايران است!
اين روزنامه كويتي در پايان مي نويسد: مردم كويت از روشن ترين و آگاه ترين مردم كشورهاي عربي هستند و ناآرامي ها سياسي درون دولت و شايعه پراكني هاي وزرا و نمايندگان عليه يكديگر و نیز امير و نخست وزير و رئيس مجلس را به خوبي درك مي كنند و هيچ گاه نيز در درك خود اشتباه نكرده اند؛ بنابراين، بر پایه منطق سياسي، بايد مقامات مسئول عليه يكديگر سمپاشي نكنند و...
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۶ 09 April 2011
کد خبر: ۱۵۷۳۵۵
| ۲۰ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۶ 09 April 2011
| 21788 بازدید
21788 بازدید
|
سرویس بین الملل ـ در حالی که این روزها، مقامات کویتی نزدیک به آل سعود، در حال در پیش گرفتن مواضع ضد ایرانی و وارد ساختن اتهامات متعدد به ایران با یکدیگر رقابت می کنند، یک روزنامه این کشور به اتهام زنی های جدید شکلی متفاوت بخشیده و این بار برخی مقامات ارشد کشورش را به همدستی با ایران متهم کرده است.
به گزارش «تابناک»، روزنامه كويتي «السياسه» نوشت: منافع شخصي و درگيري هاي وزراي كويت، به مرحله اي رسيده كه اين افراد از مزدور بودن نخست وزير كويت سخن مي گويند و مدعي هستند كه جناب نخست وزير حقوق بگير ايران است!
اين روزنامه مي افزايد: وزراي دولت كويت، بايد بدانند دشمني و دوستي هم رسم و رسوماتي دارد و نبايد هر سخني را بر زبان آورد و هر خبري را بدون در نظر گرفتن منافع و مصالح ملي منتشر كرد. اعلام احتمال عذرخواهي كويت از ايران درباره ادعاي فعاليت شبكه جاسوسي ايران در كويت، خشم برخي نمايندگان را برانگيخت و اين افراد، نخست وزير كويت را به همدستي با ايران و دريافت حقوق از تهران متهم كرده اند!
«السياسه» همچنین از فراخوان سفراي پنج كشور بزرگ اروپايي توسط وزير امور خارجه كويت درباره شبكه ايراني خبر داد و نوشت: در اين نشست، وزير امور خارجه اظهار داشته است که مناسبات ايران و كويت به حساس ترين نقطه خود رسيده و نخست وزير كويت، خواهان موضع گيري اروپا درباره فعاليت هاي اطلاعاتي برون مرزي ايران شده است.
اين روزنامه كويتي در پايان مي نويسد: مردم كويت از روشن ترين و آگاه ترين مردم كشورهاي عربي هستند و ناآرامي ها سياسي درون دولت و شايعه پراكني هاي وزرا و نمايندگان عليه يكديگر و نیز امير و نخست وزير و رئيس مجلس را به خوبي درك مي كنند و هيچ گاه در درك خود اشتباه نكرده اند؛ بنابراين، بر پایه منطق سياسي، بايد مقامات مسئول عليه يكديگر سمپاشي نكرده و يكديگر را مزدور و حقوق بگير اجانب معرفي نكنند.
گویا، این روزها، اختلافات درونی میان مقامات کویتی بالا گرفته است. جریان عقلانی و ملی گرای کویت، خواهان حفظ روابط حسنه با همه کشورهای منطقه از جمله ایران است و به همین دلیل، به همان میزان که از وارد ساختن اتهامات بدون سند و دلیل به ایران انتقاد می کند، نسبت به فرستادن نیرو به بحرین و سرکوب مردم این کشور نیز انتقاد دارد.
از سوی دیگر، جریان افراطی و متمایل به عربستان در این کشور، پافشاری بر اتهام زنی به ایران و همچنین اعزام نیرو به بحرین است. روند تحولات نشان می دهد که احتمالا در روزهای آینده، این اختلافات به سطح عمومی نیز کشیده شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید