صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درگيري و تیراندازی در زيردريايي انگلیسی

ظهر ديروز به دليل اختلاف بر سر استفاده از سرويس بهداشتي در زيردريايي هسته‌اي انگليس يك سرباز شروع به تيراندازي كرد كه در نتيجه آن يك افسر نيروي دريايي سلطنتي كشته و چند نظامي ديگر به شدت زخمي شدند.
کد خبر: ۱۵۷۲۲۹
| |
6568 بازدید
رسانه‌هاي انگليس، صبح امروز از كشته شدن يك افسر نيروي دريايي اين كشور در زيردريايي هسته‌اي بر سر نوبت رفتن به سرويس بهداشتي خبر دادند.

به گزارش فارس، به نقل از روزنامه «تايمز» انگليس، ظهر ديروز به دليل اختلاف بر سر استفاده از سرويس بهداشتي در زيردريايي هسته‌اي انگليس يك سرباز شروع به تيراندازي كرد كه در نتيجه آن، يك افسر نيروي دريايي سلطنتي كشته و چند نظامي ديگر بشدت زخمي شدند.

افسر كشته شده به دست يك سرباز 22 ساله، مهندس تسليحات زيردريايي هسته‌اي انگليس بوده است.

در همين حال، يك منبع به روزنامه ديلي تلگراف انگليس گفت: گویا اين سرباز وارد يك دعوا شده و سپس با حالتي ديوانه وار به سوي ديگر افراد شليك كرده است.

وي ادامه داد: اين سرباز در افغانستان نيز خدمت نكرده است؛ بنابراين، به نظر نمي‌رسد اقدامش در تيراندازي به ديگران مرتبط با اختلالات استرسي پس از جنگ باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟