مجلس امروز، بارها از رسمیت افتاد

کد خبر: ۱۵۶۷۱۶
| |
1791 بازدید
مجلس شورای اسلامی، امروز در حالی به بررسی قوانین پرداخت که بارها به دلیل کم بودن شمار نمایندگان از رسمیت افتاد.

به گزارش مهر، در نشست علنی امروز چهارشنبه مجلس که بارها شمار نمایندگان از حد نصاب قانونی کمتر شد، محمد جواد ابطحی، نماینده مردم خمینی (ره) شهر در اخطار قانون اساسی با مخاطب قرار دادن علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جناب آقای رئیس، شما بارها و بارها به نمایندگان تذکر دادید که در رأی گیری مشارکت کنند، اما متأسفانه، کسی به این موضوع توجه نمی‌کند.

وی گفت: اگر به رأی گیری‌های پیشین درباره مصوبات توجه کنید، متوجه می‌شوید که امروز میزان مشارکت نمایندگان در رأی بسیار کمرنگ است، مجلس باید در این مورد استیضاح شود.

لاریجانی در پاسخ به اخطار وی گفت: اخطار شما درست است و میزان مشارکت نمایندگان در مصوبات کم است.

نمایشگر شمار نمایندگان مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروز، بین اعداد 193، 194 و 195 در نوسان بود. این در حالی است که حضور 194 نماینده در صحن علنی مجلس برای رسمیت یافتن جلسات ضروری است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟