صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولويت‌هاي كميسيون اصل 44 در سال 90

کد خبر: ۱۵۶۳۲۹
| |
1613 بازدید
رييس كميسيون ويژه اصل 44 مجلس، گفت: امروز - دوشنبه - اولين جلسه كميسيون اصل 44 در سال جديد با موضوع لايحه اصلاح بخش تعاون و با حضور مسوولين دستگاه‌هاي دولتي و غيردولتي و كارشناسان برگزار مي‌شود.
 
به گزارش ایسنا، حميدرضا فولادگر، اظهار كرد: لوايح و طرح‌هاي ارجاع شده به كميسيون مانند فضاي مساعد كارآفريني يا بهبود فضاي كسب و كار كه با كمك اعضاي كميسيون و اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تدوين شده است، از جمله اولويت‌هاي كميسيون اصل 44 براي سال جديد مي‌باشد.
 
وي افزود: هم‌چنين بحث باشگاه‌داري و خصوصي‌سازي در ورزش، ساماندهي ناظرين و بررسي باقيمانده لايحه بودجه 90 در بعد قانونگذاري از جمله اولويت‌هاي كميسيون در سال جديد است. در بعد نظارت هم گزارش چهارم كه عملكرد دستگاه‌ها در سال 89 است را در دستور كار داريم كه احتمالا بعد از بودجه 90 به صحن علني ارايه مي‌شود. علاوه بر اين مباحثي چون صنعت خودروسازي و واگذاري‌ها در خودروسازي را هم پيگيري مي‌كنيم.

 
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار