صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خبر تکميلي و اسامي کشته‌ها:

آغاز مجدد تحركات يك گروه تروريستي در خاك ايران پس از 12سال

درگيري از آنجا آغاز شد که هنگ تروريست‌ها در کمين رزمندگان سپاه افتاد و 3تن از تروريست‌ها به هلاکت رسيدند. در سال1375 با فرماندهي سردار احمد كاظمي، منطقه كردستان از عوامل اين حزب پاكسازي شد و عمليات معروف برون‌مرزي و محاصره كوه سنجق در عمق كردستان عراق باعث شد از آن سال تاكنون اين حزب توان بازگشت به خاك كشورمان را نداشته باشد.
کد خبر: ۱۵۵۰۲
| |
25959 بازدید
شب گذشته در منطقه «احمد ده‌رو» از توابع شهرستان سردشت، با هوشياري رزمندگان تيپ سوم امام سجاد(ع) سپاه، يك هنگ از گروه تروريستي حزب منحله دمكرات شناسايي شد و در درگيري با آن، سه تن از مزدوران اين گروه به هلاكت رسيدند.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، جنازه مزدوران به دست رزمندگان افتاد، اما يكي از بسيجيان سلحشور كرد، به نام قادر ابراهم‌پور نيز در اين درگيري به شهادت رسيد.
 
درگيري از آنجا آغاز شد که يک هنگ هفت نفره از تروريست‌ها در کمين رزمندگان سپاه افتاد. در اين درگيري سه تن با نام‌هاي قادر قادري، قادر نظمي و حمزه عبدالله‌پور، از عوامل تروريست‌ها به هلاکت رسيدند.
عبدالله‌پور، فرمانده ناوند 2 حزب منحله دمکرات، جناح حسن‌زاده است.
 
در اين درگيري، دو تن ديگر نيز زخمي شدند و به همراه ديگر تروريست‌ها از معرکه گريختند.

اين در حالي است كه گزارش‌ها از مناطق مرزي غرب كشور حاكي است، پس از حدود دوازده سال كه اين گروه كمترين تحركي در خاك ايران نداشتند، چند مورد عوامل اين گروه تروريستي در منطقه ديده شده‌اند كه دست به تلاش‌هاي مذبوحانه‌اي زده‌اند.

گفتني است، در سال 1375 با فرماندهي سردار احمد كاظمي، منطقه كردستان ايران از شر عوامل اين حزب پاكسازي شد و عمليات معروف برون‌مرزي و محاصره كوه سنجق در عمق كردستان عراق باعث شد از آن سال تاكنون اين حزب توان بازگشت به داخل خاك كشورمان را نداشته باشد.

متأسفانه به نظر مي‌رسد، عدم برخورد صحيح مسئولان ديپلماسي ايران با حاكمان دولت اقليم كردستان عراق و عدم تذكر به آنان در اين زمينه، باعث تردد دوباره مزدوران اين حزب به داخل خاك ايران شده است.

اين در حالي است كه مركز حزب مذكور در منطقه كوه سنجق، از توابع سليمانيه كردستان عراق است و از سوي برخي عوامل دولت اقليم كردستان، بودجه‌اي براي اين تشكيلات در نظر گرفته شده است.

با اين حال، پيشتر «جلال طالباني»، رئيس‌جمهور عراق و رئيس حزب اتحاديه ميهني كردستان عراق، اجازه حضور و فعاليت عوامل اين حزب در منطقه كردستان را منوط به عدم تحرك عليه جمهوري اسلامي كرده بود.

از سوي ديگر، گزارش‌ها حاكي است، اين گروه ارتباطاتي هم با مسئولان رده پايين آمريكايي برقرار كرده است و براي خودشيريني و اعلام وجود و احتمالا دريافت پول، يك سري از نيروهاي خود را جهت عمليات تروريستي در داخل خاك ايران سامان داده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟