صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
مدیران دولتی دست به کار شدند

مافیای فوتبال سرنگون می شوند ؟

با توجه به تبصره 13 قانون پنج ساله برنامه پنجم توسعه اقتصادی و اجتماعی جمهوری اسلامی ایران که پرداخت هر گونه وجهی از هر محل برای دستگاههای دولتی در امر ورزش حرفه ای را ممنوع نموده است ، و نیز نگاه مسیولان دستگاههای دولتی نسبت به تیمهای فوتبال لیگ برتر که تحت پوشش قرار دارند به سمتی خواهد رفت که تبدیل به خصوصی شوند و در این مسیر دولت به آنها تسهیلاتی بدهد . قطعا در این مسیر اعتباری محدود در اختیار آنان قرار می گیرد و طبعا دیگر از ارقام نجومی در فوتبال خبری نخواهد بود .
کد خبر: ۱۵۳۱۰۸
| |
17366 بازدید
|
با  این وضع ، از این پس، همه تیم های صنعتی، باید با نظارت و هماهنگی دست به جیب شوند؛ بنابراین، پیش بینی می شود، در فصل نقل و انتقالات، دیگر از ارقام نجومی خبری نباشد و قراردادها بنا بر شایستگی بازیکنان و تا سقف معین پرداخت شود.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک ؛ برخورد جدي با پديده دلاليسم و دوپينگ،رعايت منشور اخلاقي و سوق دادن فوتبال به طرف سالم سازي ، بحث داغي است که دو سال قبل نقل محافل شده که به طور قطع ريشه کن کردن اين ناپاکي ها از سيماي فوتبال نياز حياتي به عزمي جدي دارد .

در اين تراژدي ودر واقع نمایش !، هرساله همه به يکديگر تهمت مي زنند که با ريخت و پاش هاي کاذب موجب افزايش قيمت فوتباليست هاي ليگ برتر مي شوند اما هميشه پيکان اتهام بازار نقل و انتقالات به سمت تيم هاي صنعتي بود که با اختصاص بودجه هاي ميلياردي بازار جذب بازيکنان را به نبردي نابرابر بين تيم هاي صنعتي و غيرصنعتي تبديل مي کنند. 

آري همين دلالان که رسانه و گاهي مسوولان، حتي جرات بيان نامشان را ندارند ! به راحتي و با گام هاي آهسته اما پيوسته مي آيند، پول بیت المال را بر مي دارند و مي روند. ” بازیکن مصاحبه می‌کند و می‌گوید از 4 تیم پیشنهاد دارم ! اسم هر 4 تیم را که می‌گوید کاملا مشخص‌ می‌شود که با یکی از دلالان معروف نقل و انتقالات قرار داد دارد و آن دلال با هر 4 تیم مورد نظر کار می‌کند!  


مافیای فوتبال و شبکه‌های پشت پرده‌ای فوتبال هدایت افکار عمومی، هدایت تصمیمات مدیران، مربیان، بازیکنان و... را برعهده دارند و با تحمیل افکار خود – که مبتنی بر کسب قدرت و ثروت است- بر جامعه فوتبال، نبض فوتبال را در دست گرفته و به دلخواه خود ضربان آن را بالا و پایین می‌برند...

البته چند سالي است که بخش عمده اي از اهالي فوتبال بر وجود دلالي گسترده تاکيد مي کنند و نسبت به اين مساله معترض هستند و طيف ديگري نيز بر آن صحه مي گذارند اما گام قاطعی در اين راستا برداشته نشده است. 

اميد است که ديگر شاهد و ناظر موج آفريني ها نباشيم و اراده مسئولان فدراسيون فوتبال و ديگر مديران ورزش کشور ، تا شناسايي و طرد افراد ناسالم تداوم داشته باشد و هويتي تازه در سيماي فوتبال ما نقش ببندد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۵
نادر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۲ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
عمده مشکل از زمانی شروع شد که بدون برنامه ریزی و مدیریت مناسب بودجه تربیت بدنی را چندین برابر کردند ، که همین تزریق گسترده پولها موجب رونق دلال بازی شد. متاسفانه آقایان به این کارافتخار هم می کنند!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۰۵:۲۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
in bahs az avale 1380 bude rabti be tarbiat badani ham nadare chon in team ha ke asan zire nazare tarbiat badani nabudan
سينا
|
Canada
|
۰۱:۴۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
...اين آقايان يک پايشان خارج است و. ..ميلياردها پول خرج هيچ ره آورد؟
ناشناس
|
Venezuela, Bolivarian Republic of
|
۰۵:۴۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
نوشته اید که مافیای فوتبال افکار عمومی را هدایت می کنند. باتوجه به اینکه افکار عمومی به واسطه مطبوعات هدایت می شوند؛ لطفا در مورد نقش خودتان و سایر مطبوعات در این زمینه توضیخ دهید.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۸ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
خود شما هم كه از معرفي اين دلالا طفره رفتي! حداقل يه اشاره اي يه تصوير كم رنگ شده اي يه نشوني ميدادي داداش!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۲
30 ساله نتونستيم يك ورزشگاه مثل آزادي بسازيم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
از غصه تيمهاي غير تهراني وعزيز آخرش بعضي ها تلف ميشوند ولي هر كار بكنند نتايج همين است كه مي بينيد
کوروش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
ایول تابی جون جالب بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
بهترين راه حل خصوصي شدن ورزش است.
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۱ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
هر وقت .... سرنگوم شد ، مافیای فوتبال هم حتما سرنگون میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
دو موضوع مطرح است اول مديريت ضعيف دوم بالا بودن دستمزدها. متاسفانه دو تيم سرخابي از مديريت ضعيف رنج مي برند اين دو تيم همان بودجه اي را دارند كه تيمهاي صنعتي ولي خوب خرج نمي كنند. كلن سطح دستمزدها بالاست اگر كليه قراردادها را به ثلث كاهش دهيد هيچ آب از آب تكان نمي خورد و بودجه مازاد را صرف ساخت ورزشگاه خوب بكنيد. چرا اين اندازه سطح دستمزدها بالاست معلوم نيست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
مشکل عدم وجود برنامه استراتژیک و آدمهای شایسته و برنامه ریز درفوتبال و وجود نگاه سیاسی و مبتنی بر استفاده ابزاری و ایدئولوژیک ازفوتبال است .بنابراین پدیده مافیای فوتبال علت نیست بلکه معلول شرایط و دلایل فوق الذکر است .خثصوصی سازی در فوتبال برنامه و الگکو و عزم جدی میخواهد که از صد رتا ذیل ندارند
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...