صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سفر دو نماینده مجلس به نیویورک

کد خبر: ۱۴۹۹۱۲
| |
1762 بازدید
دو تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای شرکت در اجلاس اتحادیه بین المجالس وارد نیویورک شدند.

به گزارش مهر،خانم فاطمه آجرلو و خانم فاطمه آلیا در بدو ورود به نیویوک مورد استقبال محمد خزاعی سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل متحد قرار گرفتند.

در نشست اتحادیه بین  المجالس در نیویورک ،نمایندگان کشورهای مختلف اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته در پارلمانهای کشورشان در زمینه ارتقاء وضعیت زنان ، دستیابی آنها به آموزش ،فناوری و تکنولوژی و اشتغال زائی مناسب جهت زنان را تشریح خواهند کرد .

همزمان با نشست اتحادیه بین المجالس ، پنجاه وپنجمین اجلاس کمیسیون مقام زن وابسته به شورای اقتصادی ،اجتماعی سازمان ملل متحد (اکوسوک ) نیز شروع بکار می کند و موضوعات مربوط به زنان ازجمله موانع و مشکلات آنها در امر آموزش، علوم و فناوری  را مورد بررسی قرار می دهد .

نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین در مراسم آغاز فعالیت رسمی نهاد زنان سازمان ملل متحد (UN WOMAN) شرکت خواهند کرد  .

خانم باشلت رئیس جمهور سابق شیلی اخیرا از سوی بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد به عنوان معاون دبیرکل و رئیس نهاد زنان این سازمان تعیین شده است .
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟