نجات معجزه‌آسا 90 سرنشين پس از برخورد صاعقه به دو هواپيما

همچنين 90 سرنشين اين دو هواپيما نيز جان سالم به در بردند و قرار است با اولين پرواز به سمت مقصد پرواز كنند.
کد خبر: ۱۴۹۷۲۲
| |
2948 بازدید
ایسنا: دپارتمان هوانوردي آمريكا در گزارشي اعلام كرد كه 90 سرنشين دو هواپيما پس از برخورد صاعقه به طرز معجزه‌آسايي نجات يافتند.

بر اساس گزارش دپارتمان هوانوردي آمريكا دو جت مسافربري پس از گرفتار شدن در آب و هواي طوفاني در منطقه «بوستون» و برخورد صاعقه مجبور به فرود اضطراري شدند.

به گزارش ايسنا، بر اساس اعلام اين دپارتمان كه در خبرگزاري فرانسه نيز منتشر شده است، اين دو هواپيما در ساعت 21:21 به وقت محلي دچار اين سانحه شده و خوشبختانه موفق شدند بطور كامل فرود آيند.

همچنين 90 سرنشين اين دو هواپيما نيز جان سالم به در بردند و قرار است با اولين پرواز به سمت مقصد پرواز كنند.

به گزارش ايسنا، بر اساس گزارش دپارتمان هواشناسي آمريكا اين صاعقه كه هواي طوفاني و تندباد نيز در پي داشت، باعث شد تا اكثر پروازهاي فرودگاه‌ بين‌المللي «لوگان» در «بوستون» بطور كامل لغو شده يا با تاخير مواجه شود.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی