اينترميلان- بايرنمونيخ؛ روز انتقام فرا رسيد
بايرن مونيخ در ديدار فردا برابر اينتر فرصت دارد تا انتقام فينال ليگ قهرمانان را بگيرد.
کد خبر: ۱۴۹۵۷۳
| | 4523 بازدید
مونيخيها كه در اواخر بهار و در بازي نهايي اين پيكارها مغلوب اينترميلان ايتاليا شدند و از دسترسي به مقام اولي، بازماندند چندين ماه است كه نقشه انتقام و تلافي را در سر دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس شاگردان لويي فانخال كه امسال در بوندسليگا دوراني پرافت و خيز داشته و هيچ گاه به حد و اندازههاي تيم يكدست قدرتمند، متحد و باثبات فصل گذشته نرسيدهاند، ميخواهند در ليگ قهرمانان جبران مافات كنند.
اين ديدار كه يك سوي آن براي دفاع از پيروزي چند ماه قبل مي آيد و آن ديگري براي تلافي، فرداشب در چارچوب بازيهاي رفت دور يك هشتم نهايي در ورزشگاه جوزپهمهآتزا انجام خواهد شد.
در ديداري ديگر المپيك مارسي فرانسه ميزبان منچستريونايتد است. بندرنشينان مارسي تحت رهبري ديديه دشان كه امسال هفته به هفته شرايط بهتري پيدا كردهاند، در صدد خلق شگفتي نزد هواداران خود هستند.
ديدارهاي برگشت اين دو ديدار در تاريخ سهشنبه 24 اسفندماه 1389 در اولدترافورد و آليانس آرهنا انجام ميشود.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



