داربي برگشت، نهم فروردين !
به نظر ميرسد غر زدنهاي بيپايان بازيكنان و كادر فني دو تيم استقلال و پرسپوليس در مورد تاريخ بازي برگشت داربي نتيجه بدهد.
کد خبر: ۱۴۸۹۹۲
| | 3408 بازدید
به گزارش سرویس ورزشی تابناک ؛ اگر تيمملي نهم فروردين ماه سال آينده هيچ بازي دوستانهاي پيش رو نداشته باشد به احتمال فراوان زمان داربي تهران تغيير خواهد كرد.
اين مسابقه قرار است طبق اعلام رسمي سازمان ليگ ششم فروردين برگزار شود اما به نظر ميرسد اگر در «فيفا دي» نهم فروردين هيچ بازي دوستانهاي براي تيمملي در نظر گرفته نشود، تاريخ اين مسابقه عوض خواهد شد.
فدراسيون فوتبال پيش از اين اعلام كرده بود تيمملي نهم فروردين ماه سال آينده به مصاف اسكاتلند خواهد رفت اما اين مسابقه به دليل پخش نشدن بازي ايران و روسيه از صدا و سيما جمهوري اسلامي ايران و ناراحتي شديد اسپانسر مربوطه كنسل شد تا شايد با اين شرايط داربي تهران به تاريخ ديگري موكول شود و سرخابيها از اين اتفاق به وجد بيايند!
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


