ناآرامي در ايتاليا بهخاطر مرگ يک فوتبالدوست
در ايتاليا، در پي آشوبهاي ايجاد شده پس از کشته شدن يک هوادار فوتبال، پليس، سياستمداران و مسئولان فوتبال در اين کشور، جلسه تشکيل ميدهند.
پليس، کشته شدن يک هوادار تيم فوتبال «لاتزيو» به دست مأمور خود را اشتباهي دلخراش خواند.
اين حادثه، روز يکشنبه 11 نوامبر، در شهر «آرتزو» در ايالت «توسکاني» ايتاليا و پس از آن رخ داد که هواداران لاتزيو و يوونتوس با هم درگير شدند.
کشته شدن هوادار لاتزيو همچنين باعث ايجاد خشونتهايي در شهرهاي رم، برگامو و ميلان و در اثر آن چندين مسابقه سري آ (ليگ فوتبال باشگاههاي برتر ايتاليا) لغو شد.
«رومانو پرودي»، نخست وزير ايتاليا، خواستار انجام تحقيقاتي کامل درباره تيراندازي روز يک شنبه شده است و خشونتهاي ايجاد شده را بسيار نگران کننده خواند.
گابريل ساندري که «يک ديجي» اهل رم است، از جمله هواداران لاتزيو بود که در حال سفر به ميلان براي ديدن مسابقه لاتزيو و اينترميلان بودند، که اين مسابقه ساعتي پس از حادثه لغو شد.
انتشار خبر مرگ ساندري، باعث هجوم هواداران خشمگين فوتبال به خيابانها در چندين نقطه ايتاليا شد؛ شديدترين خشونتها در رم، شهر مقر تيم فوتبال لاتزيو، بود که صدها نفر هوادار مسلح اين تيم، يک سمت پلي بر رودخانه «تيبر» را بستند.
مسابقه «آث» رم و «کالياري» نيز که قرار بود در ساعات ديرتر بعد از ظهر برگزار شود، به علت تجمع هوادارن سنگ و چماق به دست، بيرون استاديوم المپيک رم، لغو شد.
و به اين ترتيب؛ جمع اين هواداران به يک قرارگاه پليس و مقر کميته ملي المپيک ايتاليا در رم حمله کردند.


