صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با صدور مجوز یک کارخانه آب معدنی؛

آب شرب سیزده روستای محروم قطع شد

دولت وظیفه دارد خدمات حداقلی را به مردم ارایه دهد. این که آب سالم نباشد، ولی بهای آن از مردم دریافت شود و خدماتی به مردم داده نشود و در مقابل، هزینه های گزافی از آنها دریافت شود، منصفانه نیست.
کد خبر: ۱۴۸۱۷۲
| |
7208 بازدید
|

سرویس مجلس «تابناک»ـ نمایندگان در معرض مطالبات ملی، منطقه ای و خواسته های مردم هستند، به ویژه در سطح کلان منطقه‌ای و کشوری بخش اجرایی، باید وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند تا مشکلاتی برای مردم پدید نیاید.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی  در گفت وگو با خبرنگار سرویس مجلس «تابناک» درباره دلیل سوال خود از وزیر نیرو و درخواست استیضاح وی گفت: بخش نیرو شامل بخش‌هایی از جمله آب شرب، فاضلاب، برق و انرژی است؛ اما متأسفانه، شهرستان آستارا با مشکلات عدیده‌ای در حوزه کاری وزارت نیرو روبه روست که عمدتاً به رغم پیگیری های انجام شده، نتیجه ای برای حل این مشکلات حاصل نشده است.

دلق‌پوش خاطرنشان کرد: استیضاح و پرسش، ابزاری نظارتی نمایندگان است و مسئولین اجرایی باید پاسخگو باشند تا نمایندگان نیز بتوانند پاسخگوی مطالبات مردم باشند.

وی افزود: در شهرستان آستارا، مجوز کارخانه آب معدنی به فردی داده شده، در حالی که چشمه‌های مورد استفاده، آب سیزده روستای محروم را تأمین می‌کند. این روستاها از آب شرب بهره‌مند نیستند و باید برای تأمین آب از رودخانه، کیلومترها راه روند؛ افزون بر این که مجوزی که به این فرد داده شده نیز غیرقانونی است و اداره آب و فاضلاب استان بدون استعلام از آب و فاضلاب روستایی چنین مجوزی را صادر کرده است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: این تنها بخشی از سوال من از وزیر نیروست.
اما موضوع دیگری که کاری در این زمینه انجام نشده است، موضوع آب رسانی به روستاهای محروم است که دولت مدعی است، به آنها آب رسانی شده، در حالی که چنین نیست و در مواردی نیز که این کار به صورت ناقص و نیمه کاره است، مردم از آب ناسالم و آب بهای بالای دریافتی ناراضی هستند. در بخش برق روستایی و شهری مشکلات عدیده ای وجود دارد و در مناطقی برق فشار قوی از روی منازل مردم رد شده و برای جابجایی آن کاری نشده است. در مناطقی نیز جریان برق ضعیف است و پاسخگوی نیاز مردم منطقه نیست. زیرساخت‌ها و تاسیسات برق در منطقه ضعیف است.

نماینده مردم آستارا افزود: بحث دیگر درباره دیواره سازی رودخانه مرزی در آستاراست که سالانه بر اثر طغیان میلیاردها تومان خسارت به مردم و واحدهای تولیدی و کشاورزی وارد می کند و کاری در این زمینه انجام نشده است که وزیر باید پاسخگو باشد.

چندین سال است، برای انجام این کار تلاش کرده ایم و همچنین در بودجه سال 89 اعتباری برای آن در نظر گرفته شد و در سفر سوم هیأت دولت نیز مصوبه ای داشتیم که دولت موظف به تأمین اعتبار پنج میلیارد تومان برای دیواره سازی رودخانه مرزی شد. این امر باعث تخریب خط مرزی نیز شده و مسائل ارضی و امنیتی به دنبال خواهد داشت.

دلق پوش خاطرنشان کرد: در ضمن برای مهار آب های سطحی و تأمین آب شرب و سیستم فاضلاب شهرستان آستارا، کاری اساسی انجام نشده است و حتی از منابع آب و ذخایر لازم برای ذخیره آب کشاورزی و شرب بی بهره هستیم.

وی با بیان اینکه بارها این مسائل را مکتوب با وزیر نیرو مطرح کرده ایم، افزود: هنگامی که می بینیم، به نتیجه ای نمی‌رسیم، به دنبال سوال و استیضاح می رویم که بحثی قانونی است تا مسئولین در برابر عموم مردم پاسخگو باشند و مردم پاسخ مطالباتشان را بشنوند که متأسفانه اقدامات و پیگیری های نمایندگان برای انجام مطالبات مردم نتیجه بخش نبوده و مسئولین به وعده‌هایی که داده‌اند، عمل نکرده‌اند.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: مردم این انتظار را از دستگاه های اجرایی دارند که وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند، به ویژه در بخش نیرو با توجه به اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و آزاد سازی قیمتها در ازای هزینه‌هایی که از مردم دریافت می شود، دولت وظیفه دارد خدمات حداقلی را به مردم بدهد. اینکه آب سالم نباشد، ولی بهای آن از مردم دریافت شود و خدماتی به مردم داده نشود اما در مقابل هزینه های گزافی از آنها دریافت شود، منصفانه نیست.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تأمین آب شرب سالم برای مردم از وظایف اصلی و اولیه وزارت نیروست، اظهار داشت: در زمینه تأمین آب شرب با مشکلات عدیده روبه رو هستیم و به رغم آن که آستارا یک شهر مرزی است و سالانه شش میلیون نفر گردشگر داخلی و خارجی به این شهر مسافرت می کنند و روزانه دست کم سه هزار نفر از اتباع جمهوری آذربایجان از این منطقه رفت و آمد دارند، شهرستانی با این قابلیت ها، متأسفانه، امکانات زیربنایی و زیرساختی لازم در بخش انرژی و نیرو ندارد.
 
تازه ترین اخبار مجلس شورای اسلامی را در صفحه سرویس مجلس «تابناک» بخوانید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۵
به این می گن یه شرکت آب معدنی با نفوذ و قدرت لابی بالا که تونسته با این وقاحت چنین کاری بکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۵
قابل توجه نماینده پارس آباد مقان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۶
ما در روستاي يلفان 20 كيلومتري مركز استان همدان سالي 20 روز اب شرب داريم خوش بحال شما
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۶
نبود امكانات درروستاها انهارا بسوي شهرها سوق ميدهد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟