میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هجوم دوباره زورگيران چاقو كش به آپارتمان مرد پولدار

من هم كه قبلا ضرب شست سارقان را چشيده و از قساوت آنها مطلع بودم طلاجات همسرم به مبلغ چهار ميليون تومان و دوميليون تومان تراول چكي را كه در اتاق خواب مخفي كرده بودم به وي دادم.
کد خبر: ۱۴۷۳۴۱
| |
4645 بازدید

تهران امروز: مردي كه چند سال پيش در منزل خود توسط زورگيران نقره داغ شده بود بار ديگر در آپارتمان خود مورد حمله سارقان چاقوكش قرار گرفت.

مردی به كلانتری 140باغ فیض آمد و گفت: ساعت حدود 12 شب بود كه زنگ در واحد آپارتمانی‌ام به صدا درآمد. تعجب كردم نمی دانستم چه كسي اين وقت شب با من كار دارد.

از داخل چشمي در به بيرون نگاه كردم ولي راهرو تاريك بود و چيزي ديده نمي‌شد.آهسته در را باز كردم و سرم را از لاي در بيرون بردم كه يكمرتبه دستان تنومندي سرم را گرفته و مرا به داخل هل داد و سه مرد قوي هيكل و چاقو به دست را ديدم كه وارد هال خانه‌ام شده و مرا زير مشت و لگد گرفتند.

با سر و صدايي كه راه افتاد همسرو فرزندم از خواب بيدار شده و به سمت هال آمدند.

آنها با چاقو چند ضربه به من زدند و به همسر و پسرم نيز اجازه حرف زدن يا فرياد كشيدن ندادند.

يكي از آنها كه به نظر سردسته آنها بود از من خواست هر چه سريع‌تر هر چه پول و جواهرات در خانه دارم به وي بدهم وگرنه به من و خانواده‌ام رحم نخواهد كرد.

من هم كه قبلا ضرب شست سارقان را چشيده و از قساوت آنها مطلع بودم طلاجات همسرم به مبلغ چهار ميليون تومان و دوميليون تومان تراول چكي را كه در اتاق خواب مخفي كرده بودم به وي دادم.

آنها سپس به سرعت هر چه تمام‌تر خانه را ترك كرده و سوار يك اتومبيل زانتيا شده و گريختند.

من شماره خودرو اين افراد شرور را به حافظه‌ام سپرده و درگوشه‌اي يادداشت كردم.

اين دومين باري است كه سارقان وارد منزل من شده و با تهديد پول واشياي گرانقيمت من و همسرم را مي‌برند.چند سال پيش هم عين اين ماجرا برايم اتفاق افتاد.

با اظهارات اين مرد كه به شدت هم مجروح شده بود پرونده به دادسراي جنايي ارسال شد و تلاش كارآگاهان براي دستگيري متهمان ادامه دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت