صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
شاپور پولادي:

ادغام وزارت‌راه، نظام‌حمل‌ونقل را مختل مي‌كند

کد خبر: ۱۴۷۱۳۵
| |
1696 بازدید
شاپور پولادي نماينده مردم ايلام در مجلس بحث ادغام وزارت راه و ترابري را موضوعي سياسي برآمده از استيضاح وزير راه و ترابري دانست و گفت: ادغام وزارت راه با هر وزارتخانه ديگري به منزله از هم پاشيده شدن كل سيستم نظام حمل‌ونقل فعلي است.

به گزارش ایلنا، شاپور پولادي ادغام وزارت راه و ترابري را كاري غير معقول و‌عجولانه اعلام كرد و گفت: حجم كار و ماموريت‌هاي وزارت راه و ترابري در وضعيت فعلي بيش از يك وزارتخانه است و به تنهايي 35 درصد اعتبارات ملي و تملك دارايي‌هاي استاني را به خود اختصاص داده است.

وي تصريح كرد: اين ميزان اعتبار اختصاص يافته نشان دهنده حجم گسترده فعاليت‌ها و ماموريت‌هاي وزارت راه و ترابري بوده و بحث ادغام آن نيز تنها موضوعي سياسي است.
به گفته پولادي ميانگين عملكرد وزارت راه و ترابري در طول برنامه چهارم توسعه كمتر از 40 درصد بوده است حال چگونه اين وزارتخانه مي‌تواند با ادغام با يك وزارتخانه ديگر وظايف محول شده به خود را انجام دهد.

وي بحث ادغام اين وزارتخانه با وزارت مسكن را نيز موضوعي كاملاً غير كارشناسي قلمداد كرد و گفت: اين دو وزارتخانه به هيچ گونه تناسب كاري با هم ندارند و ادغام آنها نيز كاملاً مشكل ساز خواهد بود.

پولادي درخصوص واكنش تند رئيس‌جمهور نسبت به استيضاح بهباني وزير راه و ترابري اظهار داشت: در اختيارات رئيس‌جمهور نيست كه براي مجلس تعيين تكليف كند و عدم حضور وي و آقاي بهبهاني در روز استيضاح نشانه تخلف از قانون اساسي بوده و رئيس‌جمهور در اين زمينه بايد پاسخگو باشد.

نماينده مردم ايلام در خصوص ادغام وزارت مسكن با ديگر وزارتخانه‌ها گفت: مي‌توان بخش‌هايي از وزارت مسكن را كه با حوزه‌هاي ساخت وساز در ارتباط هستند در آنها ادغام كرد اما انحلال كامل اين وزارتخانه مناسب نيست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟