صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توصيه متفاوت ديك چني به اوباما برای مواضعش درباره مصر

وی همچنین گفت: «مبارك»، دوست و متحد خوبي براي آمريكا بوده است. او كسي است كه اجازه عمليات هوايي در خاكش در جنگ 1991 خليج فارس را به آمريكايي ها داده و همچنين سرباز به عمليات آزادسازي كويت اعزام كرده است.../ چنی همچنين نوشته است كه براي برخي از رهبران خارجي سخت است كه آنچه را امريكا مي خواهد آشكارا انجام دهند، در حالي كه در كشور خودشان مصالحه اي انجام نگرفته باشد.
کد خبر: ۱۴۶۴۶۱
| |
9033 بازدید
|
سرويس بين الملل ـ «ديک چني»، معاون سابق رئيس جمهور آمريكا به «باراك اوباما» توصيه كرد كه درباره تحولات مصر با احتياط سخن بگويد.

به گزارش «تابناك»، خبرگزاري «آسوشيتد پرس»، با پوشش اين خبر به نقل از «چني» افزوده است: «مبارك»، يكي از متحدان اصلي آمريكا در خاورميانه بوده است. اين سخن معاون سابق رئيس جمهور آمريكا، پس از آن گفته مي شود كه «باراك اوباما» از «حسني مبارك» خواست، با توجه به مشروعيتش از قدرت كناره گيري كند و فرصت را در اختيار ملتش گذارد تا به سمت دمكراسي حركت كند.

«ديک چني» افزود: مقامات آمريكا بايد کارهایی را در انظار عمومي انجام دهند، اما فشار بيش از اندازه نتيجه عكس مي دهد.

وي همچنين افزود: ديپلماسي محرمانه را به همين دليل گذاشته اند و به همين دلیل است كه برخي از مسائل ديپلماتيك، محرمانه گفته مي شود؛ بنابراین، «باراك اوباما» نيز نبايد تا اين اندازه در انظار عموم درباره مبارك سخن بگوید، چرا كه مبارك يكي از دوستان آمريكاست و بايد با او آن گونه كه شايسته است برخورد كند.

وی همچنين نوشته است: براي برخي از رهبران خارجي سخت است که آنچه را آمريكا مي خواهد، آشكارا انجام دهند، در حالي كه در كشور خودشان مصالحه اي انجام نگرفته باشد.

معاون سابق رئيس جمهور آمريكا همچنين تكرار كرد: «مبارك» دوست و همچنين متحد خوبي براي آمريكا بوده و او كسي است كه اجازه عمليات هوايي در خاكش در جنگ 1991 خليج فارس را به آمريكايي ها داده و همچنين سرباز به عمليات آزادسازي كويت فرستاده است.

هرچند «باراك اوباما» تا كنون آشكارا از «حسني مبارك» درخواست نكرده است كه از قدرت كناره گيري كند، مقامات كاخ سفيد بر این باورند كه اگر مي خواهيم، تحولات مصر با صلح به پايان برسد، وی بايد از قدرت كناره گيري كند.

گویا مقامات كاخ سفيد درباره تحولات مصر دچار يك تناقض اساسی شده اند، چرا كه اگر مستقيم بخواهند، مبارك از قدرت كناره گيري كند، با خشم سران ديگر كشور هاي عرب كه متحد آمريكا هستند، روبه رو خواهند بود كه از جمله اين رهبران، مي توان به سران سعودي، اردن و يمن اشاره كرد و اگر از «مبارك» حمايت كنند، مشروعيت و مقبوليت خود را در بين افكار عمومي مردم مصر از دست خواهند داد؛ بنابراین، همان گونه كه «چني» گفته است، كناره گيري بي سر و صداي «مبارك» و همچنين حمايت از اصلاحات و نه انقلاب سياسي در حال حاضر، در دستور كار مقامات كاخ سفيد قرار گرفته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۲
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
به امید ایجاد نظام سیاسی ضد غرب در مصر.
درورویی اوبامای لعنتی واقعا خنده داره!
الان این کامنت 80 درصد رای منفی میگیره!
واقعا چرا اینقدر به غرب خوشبین هستید!

هیلاری کلینگتون: ما حق پیشدستی در حمله هسته ای به ایران را برای خود قائلیم!
حمله هسته ای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به همون مردمی که میگن حامی شونند!
من خودم یک مخالف هستم ولی میگم استبداد داخلی بهتر از استکبار خارجی.
پاسخ ها
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۸
پس برای همینه ایران نباید داشته باشه وفقط ابر قدرتها باید داشته باشند تا ابر قدرت بمانند!!!
مهدی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۸
اصلا ما هم باید داشته باشیم غرب اگه بتونه همین الان با سلاح هسته ای ما رو نابود میکنه.
ما با هفت هزار سال تمدن بردگی شما وحشی های بی اصالت رو نخواهیم کرد.
کارنامه تون سیاهه سیاهه.
هیروشیما هنوز یادمون نرفته.
کشتار زنان و کودکان تو افغانستان.
و...
من نه بسیجی ام و نه به چیزهای آسمانی اعتقادی دارم ولی از سیاست خارجی ایران حمایت میکنم.
البته متاسفانه بی تدبیری هایی از طرف دولت دیده میشه.
مثل طرح بحث نابودی اسرائیل که بهانه ای بزرگ به دست غرب داد.
با خرج احساسات نباید هزینه ی گرفتن حق رو بالا برد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
مشکل آمریکا و اسرائیل اینه که میدونند اگه در مصر انتخابات آزاد برگزار بشه ( البته اگه تقلبی در کار نباشه) قطعا مورد تایید اونها نخواهد بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۷
چینی خبیث بروکه بزودی به ریچارد هالبروک خواهی پیوست
حسین از المان
|
Germany
|
۰۲:۲۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۸
متاسفانه بخاطر مشکلات ایجاد شده بعد از انتخابات که بنظر من فقط و فقط بخاطر اسارت در بند هوی و هوس شدن افراد میباشد، ما در این غربت که حامیان رهایی همه مسلمین از بند غرب دجال هستیم وارزوی پیروزی واقعی انقلاب مصر راداریم برای استدلال مشگل پیدا کرده ایم. این اقایان فتنه گر و طرف مقابل هم از شهدا خجالت بکشند و در این برحه حساس اتحاد پیدا کنند که فردا دیر است. 
lمجید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۸
آقا مهدی (نویسنده اولین نظر بالا) سلام
فکر نمیکنید که مخالفت خیلی از مردم به خاطر مودی است که از طرف غربی ها برایشان تعریف شده است. الان کسی که میخواهد قیافه روشنفکری بگیرد اولین کاری که میکند انتقاد و مخالفت است. الان کشور دست ماست روزی خاتمی را انتخاب کردیم روز دیگر احمدی نژاد را. فردا میتوانیم کاندید شویم یا به هر که بخواهیم رای دهیم. میتوانیم حزب تشکیل دهیم. نمیگویم مشکل وجود ندارد ولی به نظرم ما کمتر به فکر حل مشکلات هستیم و کمتر کار میکنیم. دیگر نوبت ماست که مشکلات را حل کنیم. حساب کنید کاری که الان دنیا آرزویش را دارد و آن بیرون کردن شاه و شاهزاده است را پدران ما 32 سال پیش انجام دادند. این افتخاز ندارد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۸
من با نظر اول موافقم .کاش غرب به جان هم بیافتد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۸
مصری ها اید مواظب باشند شعار اوباما تغییر است ولی رویه او استعماری و استکباری است و شعار تغییر فقط سرپوش است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۸
تابناکیها فقط بدردزیرگل رفتن می خوریدانشاله که ساختمانتان منفجرشودکه مشکلات مردم راچاپ نمی کنید
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار