خوشحالی قیصر از بازی خانگی مقابل شالکه
فرانتس بکن بائر، رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ از اینکه باواریایی ها مقابل شالکه، در آلیانس آرنا بازی می کنند، بسیار خوشحال است.
کد خبر: ۱۴۵۹۵۶
| | 3749 بازدید
به گزارش سرویس ورزشی تابناک ؛ او امروز در مصاحبه ای در این باره گفت:«بسیار خوشحالم که در آلیانس آرنا به مصاف شالکه خواهیم رفت، ما به این برد احتیاج داریم و باید به فینال صعود کنیم، بازیهای بایرن و شالکه، همیشه زیبا بوده اند و امیدوارم که این بازی هم مثل همیشه، زیبا باشد.»
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران باواریایی ها در مرحله نیمه نهایی جام حذفی آلمان در آلیانس آرنا به مصاف شالکه خواند رفت و بسیاری معتقدند که ای بازی، یکی از زیبا ترین بازیهای جام حذفی فصل جاری خواهد بود.
گفتنی ست در صورت اگر ماگات سرمربی شالکه صلاح بداند اولین بازی کریمی مقابل بایر مونیخ تیم سابقش انجام می شود .
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



