صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بازیکن ایرانی با بوندس لیگا بیگانه نیست/ کریمی با بایرن قهرمان شده است

گزارش سایت شالکه از کریمی

پایگاه اینترنتی شالکه صفر چهار با اشاره به عقد قرارداد این باشگاه با علی کریمی، عنوان کرد که این بازیکن با فوتبال بوندس لیگا بیگانه نیست.
کد خبر: ۱۴۵۶۱۹
| |
3811 بازدید

علی کریمی 32 ساله تا پایان این فصل از رقابت های بوندس لیگا به تیم شالکه صفر چهار معروف به "آبی های سلطنتی" پیوسته است.

به گزارش مهر، سایت باشگاه شالکه با تایید خبر پیوستن این بازیکن ایرانی به فوتبال آلمان نوشته است: کریمی با فوتبال بوندس لیگا بیگانه نیست چرا که این بازیکن حد فاصل سال های 2005 تا 2007 زیر نظر فلیکس ماگات در بایرن مونیخ کار کرده و با این تیم در سال 2006 قهرمان لیگ و جام حذفی فوتبال آلمان شده است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: علی کریمی در تیم های فتح (ایران - 1998 تا 1996)، پرسپولیس (ایران - 2001 تا 1998)، الاهلی (امارات - 2005 تا 2001 )، بایرن مونیخ (آلمان - 2007 تا 2005)، قطر اس سی (قطر - 2008 تا 2007)، پرسپولیس (ایران - 2009 تا 2008) و استیل آذین (ایران - 2010 تا 2009) بازی کرده است.

بازیکن پیشین تیم های فوتبال پرسپولیس و استیل آذین روز دوشنبه پس از انجام مذاکرات مقدماتی با مسئولان باشگاه شالکه راهی آلمان شد و قراردادش را با تیم شالکه به ثبت رساند تا دوباره به فوتبال آلمان بازگردد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟