اما و اگرهای پیش روی صالحی برای رأی اعتماد
سرویس مجلس «تابناک» ـ باید برنامه های آقای صالحی را بشنویم و بر پایه آن نظر بدهیم. متأسفانه، برنامه ای که ارایه داده اند، بسیار کلی و به برنامه های یک وزیر نپرداخته است.
پرویز سروری در گفت وگو با خبرنگار «تابناک» گفت: در نشست مستقیم به دنبال نظریات مستقیم وی خواهیم بود و اینکه در زمینه های گوناگون چه برنامه ای دارند و می خواهد چه کارهایی را انجام دهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه در این جلسه مستقیم به این موضوع خواهیم پرداخت که وی نسبت به روندی که تاکنون بوده، چه نظری دارد و آینده را بر اساس روند گذشته پیش خواهد برد یا اینکه می خواهد در روند گذشته تغییرات اساسی پدید آورد، افزود: برنامه ای که ارایه شده، روشن نیست و احساس می کنیم که یا عجله داشته اند و یا اینکه در معذوراتی بوده اند که برنامه های خود را در این نامه اعلام نکرده اند.
متن کامل گفت وگوی «تابناک» با پرویز سروری به زودی در سرویس مجلس منتشر خواهد شد.


