صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
فرهنگی:

برقراری عدالت اجتماعی از دستاوردهای انقلاب است

کد خبر: ۱۴۴۹۲۲
| |
2255 بازدید

محمدحسین فرهنگی با تایید بر نقش بسزای وحدت بین مردم و روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: یكی از تاثیرگذارترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول 32 سال گذشته، تلاش در جهت رفع محرومیت‌زدایی و برقراری عدالت اجتماعی در جامعه بوده است.

به گزارش ایسنا،‌این عضو فراكسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌كه طبق بیانات امام خمینی(ره) وحدت عامل پیروزی انقلاب اسلامی بود، گفت: بنیان‌گذار كبیر انقلاب اسلامی تاكید كرده‌اند كه عامل بقای انقلاب وحدت میان مردم است. با توجه به این توصیه باید همواره در جهت تداوم وحدت بین ملت و همه اقشار آن تلاش شود.

وی با اشاره به نقش روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: روحانیت همواره با حضور در بین همه اقشار مردم در محلات، روستاها و شهرها، رابطه بسیار عمیق و اساسی با ملت داشته‌اند. به عبارت دیگر این گروه مرجع، تعیین‌كننده و تاثیرگذار در سطوح مختلف جامعه بوده است كه در برهه‌ای از زمان وحدت بین مردم و روحانیت تاثیر بسزایی در زمان پیروزی انقلاب داشت.

نماینده مردم تبریز در خانه ملت، به بعد فرهنگی انقلاب اسلامی در كنار سایر ابعاد آن اشاره و اظهار كرد: بعد فرهنگی انقلاب اسلامی از ابعاد دیگر آن قوی‌تر بوده است. به طوری كه انقلاب اسلامی، انقلابی است كه در همه اركان فرهنگی جامعه، آثاری را به جای گذاشته كه می‌توان برخی از آثار آن را در مقاطع مختلف انقلاب رصد و بررسی كرد.

فرهنگی هم‌چنین محرومیت‌زدایی و برقراری عدالت اجتماعی را یكی از تاثیرگذارترین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: انقلاب اسلامی در طول 32 سال گذشته پیشرفت‌های گسترده‌ای داشته است كه یكی از تاثیرگذارترین آن‌ها محرومیت‌زدایی و برقراری عدالت اجتماعی است. به گونه‌ای كه همواره تلاش كرده خدماتش را به دوردست‌ترین مناطق كشور ارایه دهد و در این رابطه برنامه‌ریزی داشته باشد.

این عضو فراكسیون اصولگرایان مجلس، ادامه داد: در همین رابطه مجلس شورای اسلامی همواره تلاش كرده در طرح‌های خود نگاهی به سمت مناطق و اقشار مختلف محروم جامعه داشته باشد و به نفع آن‌ها قوانین را تصویب نماید.

وی با بیان این‌كه خودباوری بین جوانان و برقراری نهضت علمی در طول انقلاب اسلامی به وضوح دیده می‌شود، گفت: طبق شاخصه‌های مختلف همواره توجه وسیع و گسترده‌ای به اقشار مختلف به ویژه جوانان شده است كه این امر باعث خودباوری آن‌ها و در نتیجه استقلال همه جانبه كشور شده است.

فرهنگی در پایان تصریح كرد: ایجاد خودباوری در بین جوانان منجر به رشد وسیع اختراعات و نوآوری‌ها شده است، به گونه‌ای كه شاهدیم با توسعه این روند در چند سال اخیر،اختراعات به عنوان اركان علمی در مناطق مختلف كشور روند رو به رشدی داشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار