اعتراض به مدیریت شهاب الدین صدر
سرویس مجلس «تابناک»ـ در مجلس برخی برای خود حریم امنی قایل هستند که انتظار دارند هر ناسزا و مطلبی را بگویند و کسی نیز به آنها تعرض نکند.
محسن نریمان در گفت وگو با خبرنگار «تابناک» اظهار داشت: باید این فضا بر مجلس حاکم باشد که رأی ها و نظرهای مخالفان قابل احترام باشد. در اصل نفس پارلمان و مجلس و شورا، شور و مشورت است. نظرات مخالفان را نیز باید گوش کرد و اگر قرار باشد، کسی سخنرانی کند و مرتباً با دو ـ دو گفتن و فریاد کشیدن جلوی نطق او را بگیرند و کلام ناطق را قطع کنند، بنا بر ماده 110آیین نامه، مجلس مسئول است که افراد خاطی را نهی کند و حتی اگر این کارها ادامهدار باشد، وبیخ شوند و مسئولیت این کار با رئیس جلسه است. من به رئیس جلسه تذکر دادم که این کار انجام شود؛ البته رئیس هم این کار را کرد و مشخصا در ماده 78 آیین نامه تصریح شده است.
عضو فراکسیون اقلیت مجلس افزود: منظور از تذکر این بود که این مجلس نباید محل امنی برای برخی افراد باشد و هر کاری بخواهند انجام دهند و اگر اقلیت مجلس نیز مسائلی دارند، باید فضایی برای طرح موضوعات و مشکلات داشته باشند، ولی متأسفانه به دلیل فضای حاکم بر مجلس آقای کوچک زاده با دشنام و ناسزا شروع به پاسخ دادن کرد، در حالی که اجازه دادن به ایشان طبق آییننامه خلاف بود.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: تذکر بنده بر این موضوع بود که همه نمایندگان باید سکوت کنند، ولی وی خود را متولی اصولگرایان دانسته و مسائلی را مطرح کرد و گذشتگان و کسانی را که به این مملکت خدمت کردند، از نقطه نظر خود کوبید و سخنان خود را گفت، در حالی که او قیم اصولگرایان نیست.نریمان در ادامه تأکید کرد: در فضای رعایت نکردن عدل و انصاف، برخی خود را در پوششی از امنیت قرار می دهند و هر گونه دشنام و ناسزایی را می دهند و تحمل انتقاد ساده و سازنده را ندارند. حتی تحمل این مسائل ساده را هم ندارند و دوربین ها را گواه می گیرند و جالب اینجاست که هیچ کس اعتراضی نکرد و مشخص شد، وی و کسانی که وی از آنها حمایت می کند، زمینه ساز این کار بوده اند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: تذکر بنده برای اجرای آیین نامه مجلس بود و رهبر انقلاب نیز در دیداری که داشتیم، فرمودند، این هیاهوها به مصلحت نیست. باید اقوال را بشنویم و بهترینش را پیروی کنیم. کار مجلس این است که نظرات مخالف و موافق را بشنود. مجلس باید تا آنجا سعه صدر داشته باشد که مخالفتها را نیز بشنود. اینکه عده ای احساس کنند، مجلس در دست آنهاست و نگذارند دیگران صحبت کنند، حرکت شایسته ای نیست و شأن مجلس نیست که یکجانبه و یکسویه باشد.
وی درباره نحوه مدیریت صدر بر این نشست مجلس گفت: ایراداتی به شیوه مدیریت آقای صدر وارد است و علنا خود نیز اعتراف کردند که ایرادات بنده وارد بوده است و به آقای کوچک زاده نباید این اجازه داده می شد و این نکته منفی اداره مجلس بود که بعداً توضیح دادند.
در کل مدیریت مجلس، نباید این اجازه را به برخی افراد بدهد که از فضای مجلس سوءاستفاده کنند و این شایبه مطرح شود که به دلیل نزدیکی سیاسی این اتفاقات رخ می دهد.


