صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تب انتفاضه اين بار در عمان

200 شهروند عماني با در دست داشتن پلاكاردي كه روي آن نوشته بودند "افزايش قيمت‌ها روياهاي قشرمتوسط را نابود مي كند" در برابر ساختمان وزارت مسكن عمان در مسقط دست به تظاهرات زدند.
کد خبر: ۱۴۳۲۰۵
| |
6936 بازدید

در اقدامي بي‌سابقه در عمان شهروندان اين كشور نيز در اعتراض به گراني در مسقط تظاهرات كردند.

به گزارش ايسنا، به نقل از سايت اينترنتي فلسطين اليوم، 200 شهروند عماني با در دست داشتن پلاكاردي كه روي آن نوشته بودند "افزايش قيمت‌ها روياهاي قشرمتوسط را نابود مي كند" در برابر ساختمان وزارت مسكن عمان در مسقط دست به تظاهرات زدند.

تظاهركنندگان عليه گراني و فساد اقتصادي در اين شعار سر دادند و نيروهاي پليس بدون مداخله تنها منطقه را محاصره كردند.

تظاهركنندگان افزايش دستمزدها و مشخص كردن قيمت مواد غذايي را كه طي سال‌هاي اخير با افزايش روبه‌رو بود، خواستار شدند.

اين در حالي است كه در پي فراگير شدن اعتراضات در كشورهاي عربي و شيوع تب خودسوزي بين معترضان، سومين شهروند مصري نيز كه بيكار و از نظر ذهني دچار مشكل بوده خود را در شهر اسكندريه به آتش كشيد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟