عضو كميسيون حقوقي مجلس:
نبايد با قانون برخورد سياسي کرد
خروجي مجمع تشخيص مصلحت،قانون و لازمالاجرا است
کد خبر: ۱۴۲۴۳۸
| | 1509 بازدید
عضو كميسيون حقوقي و قضائي مجلس تاكيد كرد: آنچه مهم است توجه به اين امراست كه خروجي مجمع تشخيص مصلحت نظام، قانون و لازمالاجرا است و امروز احترام به قانون و تن دادن به آن جامعه ما را بيمه ميكند و تفكرات منفي را از بين خواهد برد.
به گزارش ایلنا، حجت الاسلام سيد سليمان ذاكر در خصوص جايگاه مجمع تشخيص مصلحت نظام در قانون اساسي تاكيد كرد: براساس قانون اساسي ،مجمع تشخيص مصلحت نظام از يك جايگاه ويژهاي برخوردار است و بر اين جايگاه پس از بازنگري قانون اساسي تاكيد بسياري شده است.
نماينده اروميه در مجلسشوراي اسلامي با اشاره به جايگاه فوقالعاده مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: در قانون اساسي وظيفه مجمع تبيين شده است و آنچه كه امروز مهم است آن است كه آيا اين نهاد در شرايط فعلي كشور وظايف خود را خوب عملياتي ميكند يا خير و اين موضوعي است كه در چند روز اخير مورد چالش قرار گرفته است.
وي در عينحال تصريح كرد: اينكه اختلاف بين مجلس و شوراي نگهبان بايد از سوي مجمع تشخيص مصلحت نظام حل و فصل شود مسئلهاي طبيعي و قانوني است، چرا كه وقتي مصوبهاي مورد اختلاف مجلس و شوراي نگهبان قرار ميگيرد يا اختلاف در خصوص شرعي بودن و يا خلاف قانون اساسي بودن آن مصوبه است، مجمع بايد تمركز خود را روي اين دو موضوع بگذارد.
نماينده اروميه تاكيد كرد: مجمع تشخيص مصلحت نظام بايد در اظهارنظرها مصلحت نظام را از همه جهات در نظر بگيرد همچنين بايد بر طبق نظر مقام معظم رهبري بر پرهيز از موضوعاتي كه ممكن است مورد سوءاستفاده قرار گيرد، عمل كند.
اين نماينده مجلس تصريح كرد: اظهارنظرها و مصوبات مجمع نبايد حزبي و جناحي باشد در غير اين صورت ديگر مجمع تشخيص مصلحت نظام نيست، بلكه نماينده حزب و گروه است.
وي در پاسخ به سوال كه در صورت لازمالاجرا بودن مصوبات مجمع تشخيص اگر نهادي از اجراي قانون سر باز بزند چه بايد كرد،گفت: مقام معظم رهبري در رأس امور هستند و اگر در خصوص عدم اجراي مصوبات مجمع تشخيص رفتار ناشايستي را ببينند، قطعاً تذكر خواهند داد.
عضو كميسيون حقوقي و قضائي مجلس تاكيد كرد: آنچه كه مهم است اين است كه خروجي مجمع قانون و لازمالاجرا است و امروز احترام به قانون و تن دادن به آن جامعه ما را بيمه ميكند و تفكرات منفي را از بين خواهد برد.
ذاكر تصريح كرد: بايد بتوانيم روشها و رفتارهاي خود را به صورت رفتارهاي قابل قبول درآوريم نه اينكه با قانون بخواهيم سياسي و موجي برخورد كنيم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


