صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بالاخره دنا سفیدپوش شد

مردم شهرهای یاسوج و سی سخت صبح شنبه پس از مدتها کوهها و کوه پایه های دنا را سفیدپوش دیدند.
کد خبر: ۱۴۱۰۳۲
| |
6496 بازدید
|
۴

پس از مدتها انتظار و پس از گذشت 18 روز از زمستان 89، کوههای دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد سفید پوش شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، مردم شهرهای یاسوج و سی سخت صبح شنبه پس از مدتها کوهها و کوه پایه های دنا را سفیدپوش دیدند.

این مسئله موجب خوشحالی مردم این استان به خصوص کشاورزان و دامدارانی شده که از خشکسالیهای سالهای اخیر خسارت فراوانی دیده اند.

شاید این نخستین بار باشد که بارش برف در این موقع از سال مردم شهرها و روستاهای بویراحمد و دنا را ذوق زده می کند زیرا عدم بارش مناسب در ماههای اخیر به شدت آنها را نگران کرده بود. مردمی که تنها با کشاورزی و دامپروری گذران زندگی می کنند.

بزرگترها که گرد سفید پیری بر سر و صورتشان نشسته می گویند تاکنون سابقه نداشته که دنا در این فصل از سال لخت باشد و همیشه در اوایل پاییز این کوه پرصلابت جامه سپید بر تن می کرد و گاهی تا پاییز سال بعد تکه ای از این رخت سفید را با خود به یادگار داشت.

اکنون دنا دامن سفیدش را بر کوهها و کوهپایه های خود پهن کرده تا چشمه ها بجوشند و رودها بخروشند و دشتهای تشنه جنوب را سیراب کنند و تکه نانی بر سر سفره مردمان جنوب بگذارند.

بارش باران و برف بامداد امروز(شنبه) در مناطق سردسیری استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده و هم اکنون نیز ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۸
بي نهايت شكر از اين نعمت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۸
خدا را هزاران بار شاکریم که رحمت الهی خویش را بر سر ما فرو ریخته و میریزد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار