صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گروه‌ها‌وشخصيت‌ها‌شأن‌دستگاه‌قضايي‌رارعايت‌كنند

کد خبر: ۱۴۰۶۰۰
| |
1631 بازدید
عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس شوراي اسلامي گفت: تمام افراد، گروه‌ها و شخصيت‌ها بايد شأن دستگاه قضايي را رعايت كنند.

به گزارش ایلنا، فرهاد تجري گفت: قانونمندي اصلي بسيار مهم است كه تمام افراد و گروهها بايد آن را رعايت كنند و يكي از مهمترين جلوه‌هاي قانونمندي، نحوه تعامل با دستگاه قضايي و تمكين از آرا صادره است.

وي افزود: در خصوص تمام پرونده‌ها بايد مراحل قانوني طي شود و اصحاب دعوا نبايد با فشارهاي مختلف درصدد تشويش اذهان برآيند.

اين نماينده مجلس شوراي اسلامي تأكيد كرد: ملاك عمل قطعاً قانون است و همه از دستگاه قضايي انتظار دارند كه قانونمند و بدون توجه به جوسازي‌هاي رسانه‌اي به كار و وظيفه خود عمل نمايد و در اين صورت است كه اعتماد عمومي به دستگاه قضايي دسترسي خواهد يافت.
تجري ابراز‌اميداري كرد:‌ گروه‌ها و افراد از تمرد و ايستادگي در برابر قانون قضايي به ويژه وقتي حكمي را نمي‌پسندند پرهيز و اعتراض خود را از مجاري قانوني اعمال كنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟