اعزام ۴۰ هزار نیروی پاکستانی به عربستان

اعزام ۴۰ هزار نیروی پاکستانی به عربستان برای دفاع مرزی در اوج تنش‌ها با صنعا صورت گرفت؛ این نیروها با هدف مقابله با حملات نیروهای مسلح یمن در مناطق مرزی ریاض مستقر شده‌اند.
کد خبر: ۱۳۹۷۰۹۸
| |
14599 بازدید
|
بن سلمان

به گزارش تابناک؛ پاکستان که در چارچوب پیمان مکه، وظیفه حمایت دفاعی از عربستان را بر عهده دارد، هزاران نیروی خود را در این کشور مستقر کرده است.

یکی از مقامات پاکستانی در گفت‌و‌گو با رویترز تأکید کرده که قرار نیست این نیرو‌ها در عملیات نظامی در خاک یمن شرکت کنند. به گفته این مقام، نیرو‌های پاکستانی از سال گذشته به تدریج در چندین نوبت به عربستان فرستاده شده‌اند.

این استقرار در حالی صورت می‌گیرد که عربستان سعودی در حال آماده‌سازی برای یک حمله نظامی احتمالی علیه نیرو‌های مسلح یمن است. به گفته رسانه‌ها، ریاض در حال بررسی گزینه‌هایی از جمله یک عملیات محدود در اطراف تنگه استراتژیک باب‌المندب یا یک حمله گسترده‌تر در چندین جبهه است. رویترز گزارش داده که این عملیات می‌تواند ظرف چند هفته آینده آغاز شود.

هدف اصلی ریاض معکوس کردن پیشروی‌های اخیر یمنی‌ها در امتداد ساحل غربی یمن و بازپس‌گیری کنترل مناطق اطراف باب‌المندب است؛ باب‌المندب، گلوگاه دریایی کلیدی‌ای است که دریای سرخ را به خلیج عدن و مسیر‌های کشتیرانی گسترده‌تر بین اروپا و آسیا متصل می‌کند و نقش مهمی در صادرات نفت ایفا می‌کند.

پاکستان همچنین تجهیزات نظامی در اختیار عربستان قرار داده و مشورت‌هایی نیز به نیرو‌های تحت حمایت عربستان ارائه کرده است.

یک مقام پاکستانی گفته اسلام‌آباد ماه گذشته چهار هواپیمای باری به عدن فرستاده که حامل سیستم‌های پدافند هوایی، تسلیحات توپخانه‌ای سبک، پهپاد و تجهیزات ضدپهپاد بوده است.

عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان در ۷ اوت (۱۶ مرداد) توافقنامه دفاع مشترک مکه را امضا کردند و متعهد شدند حمله مسلحانه به هر یک از آنها را حمله به هر سه تلقی کنند. فرماندهان نظامی آنها در ۲۵ سپتامبر (۳ مهر) در ریاض دیدار کردند و حملات یمن را محکوم کردند.

منبع: فارس

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
بی غیرت ها همیشه از اجنبی کمک میگیرن بازم هیچ غلطی نمیتونن کنن! خب چرا گنده بازی درمیارید اصلا.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
جناب پاکستان تو زمین عربستان بازی نکن اونا جز آدم کشتن هنری ندارن
احمد
|
Germany
|
۱۸:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
همیشه گفته اند از مظلوم دفاع کنید پاکستان حامی ظالم شده است جای تاسف داردپاکستان مظلوم کش ظالم پرست شده تف بر تو
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
مرگ بن سلمان حرامزاده باعث آرامش منطقه است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
حالا ایران برود با پاکستان بعنوان میانجی صحبت کند بیشتر مقامات پاکستان گماشته آمریکا هستند . کی مسئولان ما باید بفهمند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
یمن قهرمان می بایست جنازه این مزدوران را به پاکستان تحویل هم ندهد! می توان از این آشغالها کود درست کرد پاکستان دیر زمانی است که صادرات مزدور دارد! تازگی نداره عملیاتهای تروریستی در شرق ایران هم از این قماش سر میزند
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
عجب دنیایی شده به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد همه شدن دو رو همه شدن پول پرست معلوم نمیشه کدوم وری هستند مخصوصا این پاکستان و ترکیه هر روزی یکطرف هستند معلوم نیست چکاره هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
پاکستان مدتی است که همانند ترکیه، پای خود را از گلیمش فراتر گذاشته است و طبعاً در اینده نمایش های بیشتری هم از مقامات این کشور خواهیم دید. بمنظور تضعیف این قبیل اقدامات پاکستان و ارسال پیام، ضروریست ایران زمینه های همکاری بیشتری را با هندوستان برقرار نماید!
آرش کمان گیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
باز هم شکست خواهی خورد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
انشالله همه آنها بدست یمنی‌ها نابود خواهند شد تا پاکستان درس تاریخی بگیرد و دچار توهم نشود