اعلام آمادگی زلنسکی برای آتش‌بس بدون قید و شرط

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی اعلام کرد: کی‌یف در صورت موافقت روسیه با آتش‌بس بدون قید و شرط، آماده است درگیری‌ها در امتداد خط تماس فعلی را متوقف کرده و وارد مسیر مذاکرات دیپلماتیک شود.
کد خبر: ۱۳۹۵۴۸۹
| |
1311 بازدید
|
۲
زلسنکی

به گزارش تابناک، زلنسکی در مصاحبه با شبکه خبری «سی‌بی‌سی» گفت: اگر روسیه برای برقراری آتش‌بس آماده باشد، اوکراین نیز آماده است تا بدون هیچ شرط دیگری فقط آتش‌بس را پذیرفته و وارد مذاکرات شود.

وی افزود: در چنین شرایطی، درگیری‌ها در امتداد خط تماس متوقف و موضوع از طریق میانجیگری برخی کشورهای طرف مذاکره به مسیر دیپلماتیک منتقل خواهد شد.

رئیس جمهور اوکراین در ادامه با بیان اینکه اگر روسیه پس از آن تصمیم بگیرد که به جنگ ادامه دهد، این انتخاب خود مسکو خواهد بود، خاطرنشان کرد: اما توقف جنگ بدون تلفات بیشتر و حرکت به سمت یک راه‌حل دیپلماتیک گزینه بهتری است.

بر اساس این گزارش، اظهارات زلنسکی در حالی مطرح شده است که تلاش‌ها برای دستیابی به توافقی برای توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی روسیه و اوکراین همچنان ادامه دارد.

منبع: ایرنا

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۳۱
ترسیدی ؟
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۳۱
اخه دلقک تو اگه کشورهای اروپایی پشتت نبودن الان باید روسی صحبت میکردی
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟