سيلاب هزاران استراليايي را بي خانمان كرد

رسانه‌هاي دولتي استراليا در گزارشي اعلام كردند كه در پي بارش باران‌هاي اخير و وقوع سيلاب در اكثر نقاط اين كشور به ويژه در مناطق شمالي بيش از 200 هزار تن مجبور به تخليه اجباري منازل خود شدند.
کد خبر: ۱۳۹۴۷۸
| |
2653 بازدید
مقامات دولتي استراليا از بي‌خانماني بيش از 200 هزار تن از سكنه اين كشور در پي وقوع سيلاب خبر دادند.

به گزارش ايسنا، رسانه‌هاي دولتي استراليا در گزارشي اعلام كردند كه در پي بارش باران‌هاي اخير و وقوع سيلاب در اكثر نقاط اين كشور به ويژه در مناطق شمالي بيش از 200 هزار تن مجبور به تخليه اجباري منازل خود شدند.

بر اساس اين گزارش، در حالي كه نيم كره جنوبي زمين در فصل تابستان به سر مي‌برد، بارش برف و وقوع سيلاب مردم را به شدت غافلگير كرده است.

اين موضوع باعث شده تا بسياري از رودخانه‌ها دچار طغيان شده و سواحل خود را به زير آب ببرد. اين مساله باعث شده تا بسياري از راه‌هاي ارتباطي، جاده‌ها و بزرگراه‌ها به طول كامل به زير آب رفته و مردم براي عبور و مرور از قايق‌هاي بادي استفاده كنند.

به گزارش ايسنا، بر اساس اعلام دپارتمان حوادث غيرمترقبه اين كشور كه در خبرگزاري آسوشيتدپرس، نيز منتشر شده است تاكنون 22 شهر و روستا در مناطق شمالي استراليا به ويژه در ايالت «كوئينزلند» به طور كامل به زير آب رفته و اين مساله باعث شده تا مردم به مناطق بلند و مرتفع پناه ببرند.اين سيلاب باعث قطع كامل برق و آب در مناطق بحران شده است.

همچنين دولت استراليا اعلام كرده است كه براي اسكان سيل‌زدگان و كمك به آنان نيازمند امدادرساني بين‌المللي است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی