میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

34عزادار هندي به مردگان خود پيوستند

در پي واژگوني يك كاميونت در شمال اين كشور 34 تن كه از مراسم تدفين باز مي‌گشتند، جان باختند.
کد خبر: ۱۳۸۵۴۵
| |
2508 بازدید

پليس هندوستان در گزارشي اعلام كرد كه در پي واژگوني يك كاميونت در شمال اين كشور 34 تن كه از مراسم تدفين باز مي‌گشتند، جان باختند.

به گزارش ايسنا، بر اساس گزارش پليس جاده‌اي هندوستان اين حادثه در منطقه «باداون» در ايالت «اوتارپرادش» رخ داد و متاسفانه در آن 34 تن جان خود را از دست داده و 14 تن نيز مجروح شدند.

بر اساس گزارش پليس جاده‌اي اين كشور كه در خبرگزاري آسوشيتدپرس نيز منتشر شد، اين افراد از مراسم عزاداري باز مي‌گشتند كه متاسفانه در پي بي‌دقتي راننده كاميونت اين خودرو از جاده منحرف شد و اين حادثه ناگوار رانندگي رخ داد.

بر اساس گزارش پليس جاده‌اي اين كشور، هندوستان يكي از حادثه خيزترين جاده‌ها در جهان را دارد، به طوري كه هر ساله يكصد هزار تن جان خود را در اين حوادث از دست مي‌دهند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات