اعلام راي ديدار ذوب‌آهن و مس به تعويق افتاد

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام راي نهايي ديدار تيم‌هاي مس كرمان و ذوب آهن اصفهان را به تعويق انداخت.
کد خبر: ۱۳۸۳۹۴
| |
1831 بازدید
در حالي كه قرار بود امروز جلسه‌ مسئولان فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ و كميته انضباطي و نمايندگان 2 باشگاه به منظور رسيدگي به پرونده ديدار تيم‌هاي مس كرمان و ذوب آهن اصفهان برگزار ‌شود با اعلام شريفي، رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اين اتفاق به تعويق افتاد.

به گزارش فارس، شريفي در اين باره عنوان كرد: قرار است با توجه به استعلامي كه از فيفا گرفته شده كميته‌اي به عنوان هيات كارشناسي تشكيل شده و تصميم نهايي در مورد اين ديدار گرفته شود.
وي با اعلام اينكه راي اين پرونده ظرف 3 روز آينده اعلام خواهد شد، تصريح كرد:

 با توجه به آيين نامه فيفا، تصميم گيري در اين رابطه به عهده كشور عضو بر اساس آيين نامه داخلي گذاشته شده و ما هم با توجه به فقدان قانون در اين مورد بعد از تشكيل هيات كارشناسي و استناد به نظر نهايي آنها راي نهايي را ظرف 3 روز آينده اعلام خواهيم كرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟