كوچكترين هتل جهان ميزبان زوجهاي جوان ميشود
اين هتل توسط يكي از شهروندان آمبرگ و به منظور اسكان زوجهايي ساخته شد كه در اويل زندگي قدرت خريد يا ساخت خانه را نداشتند و پس از مدتي زندگي در آن، خانه را به زوج ديگر با قيمتي ناچيز ميفروختند.
کد خبر: ۱۳۸۳۴۶
| | 2325 بازدید
فارس: هتلي 300 ساله در آلمان به عنوان كوچكترين هتل جهان به مكان مناسبي براي تعطيلات ماه عسل زوجهاي جوان تبديل شده است.اين هتل 300 ساله كه پس از بازسازي و مرمت به هتلي پنج ستاره تبديل شده است به دليل كوچكي تنها قادر به پذيرش دو نفر بوده و از اينرو آنرا كوچكترين هتل جهان مينامند.
اين هتل قرمز رنگ كه در ناحيه قديمي شهر آمبرگ آلمان از توابع استان باواريا قرار دارد تنها دو و نيم متر عرض داشته و زيربناي كلي آن نيز 54 متر مربع است.
تاريخ ساخت اين هتل به سال 1728 برميگردد. زماني كه مقامات محلي تنها شرط ازدواج را داشتن خانهاي مستقل براي جوانان در شرف ازداوج ميدانستند.
از اين رو اين هتل توسط يكي از شهروندان آمبرگ و به منظور اسكان زوجهايي ساخته شد كه در اويل زندگي قدرت خريد يا ساخت خانه را نداشتند و پس از مدتي زندگي در آن، خانه را به زوج ديگر با قيمتي ناچيز ميفروختند.
اكنون گردشگران ميتوانند با بهاي 240 يورو تنها يك شب را در كوچكترين هتل جهان سپري كنند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


