صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فدراسيون فردا پاسخ استعلام را اعلام مي‌كند

سرپرست تيم فوتبال مس كرمان گفت: فدراسيون فردا پاسخ استعلام از فيفا در مورد تكرار ديدار با ذوب آهن را اعلام مي‌كند.
کد خبر: ۱۳۸۱۸۷
| |
2594 بازدید
ساسان موسوي در گفت و گو با فارس در مورد وضعيت ديدار اين تيم با ذوب آهن اصفهان گفت: اميدوارم با مساعدت سازمان ليگ اين مسابقه تكرار شود. البته گفته مي‌شود در صورت تكرار ديدار مس و ذوب آهن بدعتي در فوتبال ايجاد مي‌شود و ساير تيم‌ها نيز خواهان تجديد مسابقاتشان هستند اما بازي ما با ذوب آهن با ساير ديدارها فرق دارد زيرا كميته داوران نيز بر اشتباه داور مسابقه تاكيد كرده است. ضمن اينكه با نظر ناظر فدراسيون پنالتي تكرار نشد.

وي ادامه داد: اگر اين مسئله بدعت است چه اشكالي دارد كه بدعتي گذاشته شود و حق تيم‌هايي كه واقعا ضايع مي‌شود به آنها داده شود.
سرپرست تيم مس در مورد پاسخ استعلام فدراسيون از فيفا گفت: آن طور كه به ما اطلاع داد‌ه‌اند پاسخ اين استعلام فردا قرار است اعلام شود و اميدوارم راي بر تجديد مسابقه هم داده شود.
موسوي با انتقاد از راي كميته انضباطي عليه صمد مرفاوي گفت:
 
 نمي‌دانم چرا سرمربي تيمي كه به داوري اعتراض كرده و موفق به عوض كردن راي و نظر داور شده فقط سه ميليون تومان جريمه مي‌شود اما صمد مرفاوي و بازيكنان تيم مس هم جريمه نقدي و هم با محروميت مواجه مي‌شوند. مربيان ذوب آهن بايد بدانند راي در مورد تجديد اين مسابقه با نظر مربيان دو تيم نيست و مسئولان فدراسيون در اين زمينه تصميم‌گيرنده هستند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟