صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله صوفيان به مسجدالنبي بروجرد

وي گفت: هم‌اکنون چهار نفر از گروگان‌ها به علت شدت جراحات در بيمارستان هستند.
کد خبر: ۱۳۷۸
| |
8266 بازدید

ظهر امروز، مسجدالنبي بروجرد پس از نماز ظهر و عصر به دست صوفيان سنگباران شد.

امام جماعت مسجدالنبي بروجرد در گفت وگو با مهر اظهار داشت: در اين اقدام شش نفر از بسيجيان اين پايگاه به گروگان گرفته شدند که پس از اقدامات سپاه، وزارت اطلاعات و نيروهاي امنيتي شهرستان بروجرد، ساعاتي پيش گروگان ها آزاد شدند.

وي گفت: هم‌اکنون چهار نفر از گروگان‌ها به علت شدت جراحات در بيمارستان هستند. حجت الاسلام عبدالرحيم بيرانوند اضافه کرد: بنده نيز مورد ضرب و جرح قرار گرفتم.

وي در ادامه با اشاره به اين که اين افراد فرقه‌اي هستند که به وسيله سرکردگان خود در خارج از کشور هدايت مي‌شوند، تأکيد کرد: اين افراد خانقاه را مقدم بر مسجد مي‌دانند.

بيرانوند با اشاره به اين که از ظهر امروز در مسجد تحصن بر پا بوده است، تأکيد کرد: تا هنگامي که مسئولان، اقدامات لازم را انجام ندهند، به تحصن خود ادامه خواهيم داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟