صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نماينده فلاورجان:

چرا‌شركت‌ها‌زيربارقراردادمستقيم‌باكارگران‌نمي‌روند؟

کد خبر: ۱۳۷۶۰۹
| |
1952 بازدید

نماينده فلاورجان در تذكري از خريد خدمت آموزش و پرورش و عدم اجراي مصوبه هيات دولت در خصوص قرارداد مستقيم با كارگران شركتي انتقاد كرد.

به گزارش ایسنا،، سيدناصر موسوي در جلسه علني امروز - چهارشنبه - مجلس در تذكري با اشاره به زمان مصوبه هيات دولت در قرارداد مستقيم با كارگران شركتي گفت: با وجود گذشت مدت زمان زياد، شركت‌ها زير بار اين مصوبه نمي‌روند .

وي در ادامه با اشاره به بحث خريد خدمت آموزش و پرورش توسط نيروهايي كه رشته تدريس‌شان مرتبط با تحصيل‌شان است، و گفت: عده‌اي از جاهاي ديگر يا تحصيلات نامرتبط با رشته تدريسي خود مشغول به كار هستند و اين براي آموزش و پرورش مشكل‌ ايجاد مي‌كند.

موسوي در پايان با اشاره به وزارت صنايع رسيدگي به بحث كاميونداراني كه كاميون‌هاي چيني را تحت عنوان ژاپني خريداري كرده‌اند، را خواستار شد.

 
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار