صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتماد مردمي با شعار بدست نمي‌آيد

دولت با سياست‌هاي جبراني و افزايش درآمد اقشار كم درآمد جامعه بار منفي ناشي از اجراي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها را به حداقل كاهش دهد.
کد خبر: ۱۳۷۴۱۹
| |
2013 بازدید
يك عضو كميسيون اجتماعي مجلس گفت:دولت با سياست‌هاي جبراني و افزايش درآمد اقشار كم درآمد جامعه بار منفي ناشي از اجراي طرح هدفمند كردن يارانه‌ها را به حداقل كاهش دهد.

به گزارش ایلنا، داريوش قنبري در رابطه با چند و چون اجراي موفقيت‌آميز طرح هدفمند كردن يارانه‌ها گفت: يكي ازراهكارهاي اجراي موفق اين طرح توجه به اعتماد مردمي است كه با شعار بدست نمي‌آيد بايد با كار كارشناسي و عملي و از طريق سياست‌هاي جبراني آن را به مرحله اجرا در آوريم.

وي افزود: نبايد مردم احساس كنند كه دولت قصد فشار آوردن بر آنها را دارد؛ مسوولين دولتي بايد با تيكه بر مشاركت مردمي به نحوي وارد عمل شوند كه بتوانند طرح هدفمد كردن يارانه‌ها را به بهترين شكل ممكن اجرايي كنند.

اين عضوكميسيون اجتماعي مجلس تصريح‌كرد: گراني حامل‌هاي انرژي وبرخي از اقلام كه با اجراي طرح هدفمندكردن يارانه‌ها صورت گرفته است مردم را اندكي مضطرب و نگران نموده و مسوولين دولتي بايد چاره‌اي براي اين نگراني بيانديشند.

وي متذكر شد: دولت بايد با مديريت سياست‌هاي اعمالي در طرح هدفمند كردن يارانه‌ها از افزايش تورم و گراني كاذب جلوگيري كند.

به گفته قنبري نحوه باز توزيع درآمدهاي ناشي از طرح هدفمند كردن يارانه‌ها موجب جلب اعتماد مردم مي‌شود.

وي خاطرنشان كرد: مديريت دولت بر نحوه افزايش قيمت‌ها در موفقيت يا عدم موفقيت طرح هدفمند كردن يارانه‌ها تاثير گذار است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟