صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
عضو هیات رئیسه مجلس:

دولت سریع‌تر لایحه‌بودجه را به مجلس بفرستد

کد خبر: ۱۳۷۴۰۷
| |
1687 بازدید
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه دولت تاکنون زمانی برای ارائه لایحه بودجه سال آینده به این هیات اعلام نکرده است، از آنها خواست هرچه سریع‌تر این لایحه را به نهاد قانون‌گذاری کشور فرستاده تا فرصت بررسی کارشناسانه‌تر این لایحه از بین نرود.

به گزارش خانه ملت، "حسین سبحانی‌نیا" با اشاره به اظهارات معاون تقنینی معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره زمان ارائه لایحه بودجه سال آینده به مجلس که آنرا موکول به نهایی شدن برنامه پنجم توسعه کرده است، گفت: تکلیف برنامه روشن بوده و چارچوب‌های آن نیز مشخص است و دولت بر اساس آن چارچوب ها می تواند لایحه بودجه را تنظیم و به مجلس ارائه دهد و بنابراین نیازی به زمان بیشتر نیست.

نماینده نیشابور با اظهار اینکه دولت تاکنون زمانی را برای ارائه لایحه بودجه سال آینده به مجلس اعلام نکرده است، افزود: دولت باید هر چه سریعتر این لایحه را تقدیم مجلس کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تصریح کرد: تاخیر دولت در ارائه لایحه بودجه منجر به این می شود تا فرصت کارشناسی بهتر بر روی این لایحه از بین برود.

وی با بیان این که لازم است برای بررسی بهتر لایحه بودجه نظر کارشناسان و مسئولان دستگاه‌ها خواسته شود، افزود: هماهنگی میان مجلس و دستگاه‌ها برای بررسی و تصویب بودجه می تواند کمک زیادی به تصویب خوب این لایحه کند.

براساس آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی دولت موظف به ارائه لایحه بودجه سنواتی تا 15 آذرماه به مجلس است؛ ولی این لایحه با وجود گذشت دو هفته از مهلت قانونی هنوز به نهاد قانون‌گذاری کشور ارائه نشده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...