صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هراس مشاوران ترامپ از حمله چین به تایوان تا ۵ سال دیگر

پایگاه خبری «آکسیوس» مدعی شد که مشاوران نزدیک رئیس‌جمهور آمریکا نگران حمله احتمالی چین به تایوان طی پنج سال آینده هستند.
کد خبر: ۱۳۷۳۲۶۹
| |
469 بازدید
هراس مشاوران ترامپ از حمله چین به تایوان تا ۵ سال دیگر

به گزارش تابناک، آکسیوس عصر یکشنبه در گزارشی نوشت: «برخی از مشاوران نزدیک دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نگرانند که بزرگترین نتیجه اساسی اجلاس چین، افزایش خطر حمله شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین به تایوان در پنج سال آینده باشد که به‌طور بالقوه تراشه‌های مورد استفاده برای تقویت هوش مصنوعی شرکت‌های آمریکایی را از کار خواهد انداخت.»

این رسانه آمریکایی با نگاهی عمیق‌تر به سفر ترامپ به پکن، گزارش داد: «ترامپ از این نمایش باشکوه و دسترسی ویژه‌ای که شی جین‌پینگ با هوش و ذکاوت بالایش در طول سفر پکن به کار گرفت، لذت برد. اما کلمات با خوشرویی او همخوانی نداشت!»

آکسیوس ادعا کرد: «یکی از مشاوران ترامپ به ما گفت که شی جین‌پینگ در تلاش است چین را به موقعیت جدیدی سوق دهد که در آن می‌گوید؛ ما یک قدرت در حال ظهور نیستیم. ما با شما برابریم و تایوان متعلق به من است.» 

این مشاور نزدیک ترامپ افزود: «این سفر احتمال بسیار بیشتری را نشان داد که تایوان در پنج سال آینده روی میز مذاکره قرار خواهد گرفت. همچنین، هیچ راهی وجود ندارد که بتوانیم از نظر اقتصادی آماده باشیم.»

گفتنی است، دونالد ترامپ روز جمعه پس از سفر خود به پکن که اولین سفر یک رئیس‌جمهور آمریکا به چین پس از تقریبا یک دهه به شمار می‌آید، گفت که او و شی جین‌پینگ، مشکلات مختلفی را حل کردند که دیگران قادر به حل آنها نبودند؛ اما جزئیات زیادی درباره این راه‌حل‌ها ارائه نداد.

او ساعاتی پس از ترک پکن مصاحبه‌ای با شبکه فاکس نیوز انجام داد که طبق صحبت‌های او، ایران، تایوان، تجارت، عناصر خاکی کمیاب و حقوق بشر اصلی‌ترین موضوعات مورد بحث در نشست روسای‌جمهور آمریکا و چین بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟