صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازنگری کانادا در خرید جنگنده‌های F-35 آمریکایی

وزیر دفاع کانادا اعلام کرد کشورش در توافق منعقد شده با آمریکا برای خرید جنگنده‌های F-35 بازنگری می‌کند.
کد خبر: ۱۳۷۰۱۲۷
| |
1125 بازدید
بازنگری کانادا در خرید جنگنده‌های F-35 آمریکایی

وزیر دفاع کانادا اعلام کرد کشورش در توافق منعقد شده با آمریکا برای خرید جنگنده‌های F-35 بازنگری می‌کند.

به گزارش تابناک به نقل از شرق، دیوید مگینتی، وزیر دفاع کانادا گفت: توافق اولیه شامل خرید ۸۸ فروند جنگنده نسل پنجم آمریکایی بود.

به نقل از المنار، وی اظهار کرد که روند بازنگری، شامل جستجو برای منابع دیگر جهت تأمین نیازهای دفاعی کانادا نیز می‌شود.

در سال‌های اخیر، برخی تنش‌های سیاسی و اقتصادی بین دو طرف ظاهر شده است، به ویژه در دوره‌های مختلف دولت‌های آمریکا، که ناشی از مسائلی مانند تعرفه‌های تجاری، زنجیره‌های تأمین دفاعی، و افزایش هزینه‌های برنامه‌های تسلیحاتی آمریکا بوده است.

علاوه بر این، کانادا بارها تحت فشار داخلی برای ارزیابی مجدد وابستگی زیاد به تسلیحات آمریکایی و جستجو برای تنوع بخشیدن به منابع تسلیحاتی یا افزایش مؤلفه‌های داخلی در صنایع دفاعی قرار گرفته است.

مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، در سخنرانی خود در ابتدای حملات متجاوزانه به ایران، اعلام کرده بود که «حملات آمریکا و اسرائیل به ایران مغایر با قوانین بین‌المللی است.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟