صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وقوع طوفان با سرعت ۱۳۲ کیلومتر در مرکز ایران

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی یزد گفت: تندبادی با سرعت ۱۳۲ کیلومتر بر ساعت، منطقه احمدآباد شهرستان اردکان را در نوردید.
کد خبر: ۱۳۶۹۷۴۶
| |
2199 بازدید
وقوع طوفان با سرعت ۱۳۲ کیلومتر در مرکز ایران

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سید عباس میرحسینی با بیان اینکه در ۴۸ ساعت گذشته تندبادی با سرعت ۱۳۲ کیلومتر بر ساعت، منطقه احمدآباد شهرستان اردکان را در نوردیده است اظهار کرد: تندباد در منشاد با سرعت ۱۰۹، کرخنگان با ۱۰۲ ، چاهک با ۸۱، گاریز با ۸۰ و چاه افضل با ۷۷ کیلومتر بر ساعت گزارش شد.

وی اظهار کرد: از امروز تا پنج‌شنبه آسمان استان غبارآلود و در ساعات بعدازظهر و شب، وزش باد به‌نسبت شدید تا شدید بعضا با گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس پیش بینی هواشناس یزد بیان کرد: برای سه‌شنبه و پنج‌شنبه در ساعات بعدازظهر و شب، رگبار پراکنده باران با احتمال رعدوبرق دور از انتظار نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟