صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

واگذری فعالیت‌های دولتی به تعاونی‌ها

کد خبر: ۱۳۶۸۷۰
| |
1393 بازدید
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تصویب کردند که دولت و سازمان‌های وابسته می‌توانند فعالیت‌های خود را در مواردی که مزایده به صرفه نباشد، با تایید یکی از کمیسیون‌های دولت در اختیار شرکت‌های تعاونی موضوع این قانون قرار دهند.

به گزارش خانه ملت، در جریان جلسه علنی روز یك‌شنبه 28 آذر ماه و در ادامه بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تاسیس شرکت های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی، نمایندگان ماده 5 این طرح را به تصویب رساندند.

این ماده با  رای موافق 130 نماینده، رای مخالف 4 نماینده و 14 رای ممتنع نمایندگان از مجموع 219 نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید.

براساس این ماده، دولت و سازمان‌های وابسته می‌توانند فعالیت‌ها، طرح‌ها و زمین‌ها و املاک قابل واگذاری در بخش‌های تولیدی، توزیعی و خدماتی را در مواردی که برگزاری مزایده به صلاح و به صرفه نباشد، با تایید یکی از کمیسیون‌ها دولت از طریق ترک تشریفات مزایده در اختیار شرکت‌های تعاونی موضوع این قانون قرار دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار