ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مقام سابق آمریکا: تهران تسلیم فشار ترامپ نمی‌شود

نیت سوانسون، مقام سابق آمریکایی که تا ژوئیه در تیم مذاکره‌کنندهٔ ترامپ با ایران بود، می‌گوید نظام تهران در مذاکرات تسلیم خواسته‌های ترامپ نخواهد شد، «همان‌طور که در میدان نبرد تسلیم نشد».
کد خبر: ۱۳۶۷۴۲۵
| |
1860 بازدید
مقام سابق آمریکا: تهران  تسلیم فشار ترامپ نمی‌شود

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ نیت سوانسون، مقام سابق آمریکایی که تا ژوئیه در تیم مذاکره‌کنندهٔ ترامپ با ایران بود، می‌گوید نظام تهران در مذاکرات تسلیم خواسته‌های ترامپ نخواهد شد، «همان‌طور که در میدان نبرد تسلیم نشد».

او معتقد است بعید است ترامپ در «تحمیل تغییرات بنیادین بر سیستمی که حس می‌کند تازه از یک جنگ پیروز بیرون آمده»، موفق شود.

سوانسون که اکنون در «شورای آتلانتیک» فعالیت می‌کند، می‌گوید: «ایران فقط توافقی را امضا می‌کند که آن را در راستای منافع خود ببیند؛ که به احتمال زیاد کوچک و معاملاتی خواهد بود.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟