ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
محسنی‌ثانی در گفتگو با تابناک:

تهدید ترامپ به محاصره دریایی نقض آتش بس است / ضرورت اقدام پیش دستانه برای رفع فتنه

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با اشاره به تحرکات اخیر آمریکا همزمان با مذاکرات اسلام‌آباد، این اقدامات را مصداق «نقض آتش بس» دانست و تاکید کرد: در برابر چنین رفتارهایی، اقدام پیش دستانه برای رفع فتنه یک ضرورت قطعی است.
کد خبر: ۱۳۶۶۸۷۱
| |
4360 بازدید
|
۷

تهدید ترامپ به محاصره دریایی نقض آتش بس است / ضرورت اقدام پیش دستانه برای رفع فتنه

محمدرضا محسنی‌ثانی؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی، با اشاره به مذاکرات اخیر ایران و آمریکا در اسلام‌آباد اظهار کرد: تمرکز ما در این مذاکرات بر این نبود که دونالد ترامپ چه در ذهن دارد، بلکه این گفت‌وگوها به‌نوعی آزمون و تجربه‌ای دیگر از رفتار آمریکا بود.

وی افزود: ترامپ پیش از این نیز چه در مقاطع تنش‌های اخیر و چه از طریق واسطه‌ها، بارها درخواست مذاکره را مطرح کرده بود، اما همزمان با مذاکرات، رویکردهای تنش‌زا و فتنه‌انگیز خود را دنبال می‌کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا به این رویکرد دوگانه واقف بود، اما با توجه به اصرار برخی کشورهای دوست و همسایه که از تبعات اقتصادی تنش‌ها متأثر شده بودند، این مذاکرات را پذیرفت تا مطالبات و شروط خود را در چارچوب گفت‌وگو به ثبت برساند.

محسنی ثانی با اشاره به تحولات همزمان با آغاز مذاکرات، تصریح کرد: در همان ساعات ابتدایی، آمریکا بار دیگر نشان داد به رویه متزلزل خود پایبند است و با حرکت ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در تنگه هرمز، درصدد ایجاد تنش جدید بود که با هوشیاری نیروی دریایی سپاه و اخطار به‌ موقع، این اقدام ناکام ماند و از بروز درگیری جلوگیری شد.

وی تأکید کرد: این سومین تجربه از درخواست مذاکره از سوی ترامپ بود که بار دیگر با رفتارهای متناقض و تنش‌آفرین همراه شد و در نهایت نیز نتیجه‌ای برای طرف آمریکایی در بر نداشت.

این نماینده مجلس با اشاره به عملکرد تیم مذاکره‌کننده ایرانی گفت: تیم ایرانی با نام «میناب ۱۶۸» و با الهام از یک نماد تاریخی، پیامی روشن از ایستادگی و اقتدار به طرف مقابل منتقل کرد. ما از موضع عزت وارد مذاکرات شدیم و در برابر تمامی درخواست‌های زیاده‌خواهانه آمریکا ایستادیم.

محسنی ثانی افزود: تجربه نشان داده که تاب‌آوری مردم و مقاومت نیروهای مسلح، همواره از عوامل پیروزی کشور بوده و در این مقطع نیز همین مؤلفه‌ها، دست برتر ایران را در میدان سیاست و امنیت رقم زده است.

تهدید ترامپ به محاصره دریایی نقض آتش بس است / ضرورت اقدام پیش دستانه برای رفع فتنه

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با اشاره به اظهارات اخیر ترامپ، از جمله طرح تغییر نام خلیج فارس، گفت: این سخنان ناشی از توهم و بی‌ثباتی در مواضع اوست و اساساً در سطح بین‌المللی جدی گرفته نمی‌شود.

وی همچنین درباره تهدید اخیر آمریکا مبنی بر اجرای محاصره دریایی ایران تصریح کرد: این اقدام، در صورت تحقق، نقض آشکار آتش‌بس محسوب می‌شود و همانند اقدامات قبلی، در چارچوب سناریوهای تنش‌زا ارزیابی می‌شود.

محسنی‌ثانی در پایان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران باید در برابر چنین تهدیداتی، آمادگی لازم برای اقدام پیش‌دستانه را داشته باشد تا طرف مقابل متوجه شود که در شرایط آتش‌بس نیز امکان پیشبرد اهداف تهدیدآمیز خود را نخواهد داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۴
ما باید یکی از نفتکش هامون رو با اسکورت یا بدون اسکورت بفرستیم و اگه توسط آمریکا توقیف شد یا مورد هدف قرار گرفت تمامی ناوشکن ها و ناوهای آمریکا رو برای رفع محاصره دریایی بزنیم
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۴
اولین نفت کش عبوری را بزنید.وبنادر نفتی وغیره نفتی را زیر نگاه داشته باشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۴
فقط کافی هزارتاموشک بزنید اسرائیل
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۴
. هرچه بادا باد.دست سپاه درد نکند اگر زد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۴
خدایا چه گرفتار شدیم ، هر لحظه استرس و نگرانی شروع جنگ را داریم ، خدایا خودت کمک مون کن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۴
تنگه باب المندب بسته شود
سر عقل خواهد آمد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۴
ترامپ از رپز اولی که رفت کاخ سفید و حتی قبلش به فمر خروج از برجام بود این دپره هم از جنگ اقتصادی به حنله نظامی رسید عقده عجیبی از ایزلن داره خدا مرگش بده
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار